A sárvári Megmondja Katica már két ízben szerepelt a Jóban Rosszban sorozatban

2011.07.08. - 11:15 | Babos Judit

A sárvári Megmondja Katica már két ízben szerepelt a Jóban Rosszban sorozatban

Gyermekkorában színésznő szeretett volna lenni, ám a sors úgy hozta, hogy a családi tradíciót követve a kereskedő szakmát választotta. Ezt azonban egy cseppet sem bánta meg, hiszen rengeteget jár külföldön és gyermekkori álma is révbe ért: lazításként már két ízben kipróbálhatta a színészetet. Szerepelni hívták ugyanis a TV2 Jóban Rosszban sorozatába, amolyan perlekedős hölgynek.

Megmondja Katicát, a csinos, fiatal és szókimondó kereskedőnőt szinte egész Sárváron ismerik, annál is inkább, mert a helyi rendezvények nélkülözhetetlen előfutáraként tartják számon. A rátestált jelző jogos, hiszen ahol Katica feltűnik az utcasarkon finom portékáit árulván, ott biztosak lehetünk benne, hogy nem marad el a műsor. Mosolyával, életvidám természetével sokak szívébe belopta magát.

A Várkerület utcai társasház udvarára érvén hirtelen elfogott egyfajta olaszországi hangulat. Halk zsivajt hallottam és fehérre meszelt átjárókat láttam mindenütt, de egy lelket sem láttam. Végül a földszinten rátaláltam Katica nagymamájára, aki azonnal útba igazított: tessék csak feljebb menni azon a sok sok lépcsőn.

Az erkélyre érvén Katica és családja örömmel fogadott; leültünk a kis asztalhoz és egy finom kávé mellett belekezdtünk a beszélgetésbe: „a 2008-as évben kezdődött minden. Ebben az időben úrrá lett rajtam a jelentkezési mánia. No, nem rögtön a sorozatba jelentkeztem, hanem a Megasztárba. A győri válogatón szerencsésen túl is jutottam és feljutottam a budapesti fordulóig. Nagyon jó érzés volt, ami velem történt, hiszen imádok szerepelni, és sok tapasztalatot gyűjtöttem. A java azonban csak ezután következett. Tovább böngésztem az interneten és megtaláltam azt a felhívást, melyben a kedvenc sorozatomba, a Jóban Rosszban-ba kerestek Szorcsik Viki stílusú szereplőket. A szerep abból állt, hogy állásinterjúra hívtak főnővéreket, mert hát Vikit akkoriban szerepe szerint kidobták a Csillagvirág klinikáról. Októberben be is hívtak castingra, a próbán tíz percig kellett vitatkozni. Bevallom: könnyedén vettem az akadályokat, hiszen nap mint nap árulok, tudom, hogy kell bánni az emberekkel. A stábnak is nagyon megtetszett a játékom, és már ott közölték, hogy számítsak rá, rövidesen hívni fognak. Így is lett. E-mailben elküldték a forgatókönyvet, és másnap már forgattunk is Budapesten. 2009. január 16-án adták le a sorozat eme részét a tévében.

Már szinte el is feledtem az egészet, hiszen nagyon elfoglalt ember vagyok, nem is számítottam rá, hogy idén májusban is megkeresnek a televíziótól. Kaizer Dorka szervező hívott fel a hónap elején, hogy szükség lenne rám, el tudnék-e vállalni egy forgatást másnap Pesten. Természetesen igent mondtam. A szerep hasonlóan perlekedős volt, épp mint az előző: Böbe boltjában kellett vitatkoznom, hogy lejárt a liszt szavatossága. Ezt a részt május 19-én láthatták a kedves nézők a televízióban - árulta el Katica.

A tehetség velünk születik tehát, és egész életünk folyamán bennünk is lakozik. Jól kell sáfárkodni a reánk bízott talentumokkal, de csak az az igazán sikeres ember, akinek bátorsága és kitartása is van ehhez. Katica pedig bátor volt és nyert!

Új hozzászólás

Korábbi hozzászólások

Széles Gábor 2011.12.30. - 01:14
Klassz kis cikk!