Szarka Tiria lett Fertő-tó Szépe 2011-ben - A tinik versenyét Németh Réka nyerte

Képgaléria megtekintése2011.07.10. - 02:00 | Büki László 'Harlequin'

Szarka Tiria lett Fertő-tó Szépe 2011-ben - A tinik versenyét Németh Réka nyerte

Július 9-én Fertőrákoson rendezték meg a Fertő-tó Szépe 2011 versenyt. Az idei szépségverseny nyertese felnőtt kategóriában a szombathelyi Szarka Tiria, tini kategóriában a petőházi Németh Réka lett. A Zoom Models különdíját Vörös Dóra nyerte.

A IX. Fertő-party kísérőrendezvényeként került sor a Fertő-tó Szépe 2011 szépségversenyre, melyen a hagyományokhoz híven Tini és Felnőtt kategóriában választottak szépségkirálynőt. Az amúgy is tűző melegben a bikinis szépségek jelenléte legalább egy osztással nagyobb hőfokra állította a testhőmérsékletet - a férfiak esetében biztosan.

A hat tini és tíz felnőtt szépségkirálynő-jelölt először saját bikiniben, majd pedig az Essoline kollekciójában mutatta meg magát a zsűrinek és a közönségnek.

A felvonulás ideje alatt közönségszavazásra is lehetőség nyílt, ugyanis a legtöbb közönségszavazat birtokosa a Miss Szimpátia címet nyerhette el.

A zsűri - Agg Pál, Zoom Models fotós, a zsűri elnöke, Krajcsovics Gabrielle, Essoline, Balogh Barbara, nyugatmagyar.hu, Büki László, vaskarika.hu és Szalai Evelin, Fertő-tó Szépe Tini 2010 - az értékelés szempontjaként külön-külön pontozta a kisugárzást, a mozgást, az arcot és a testet, 1-10-ig. Ezen négy összetevő együttes pontszáma került az öt zsűritag szavazólapjáról összesítésre, mely alapján kialakult a szépségverseny sorrendje.

Eredmények

Miss Szimpátia a helyi közönség szavazatai alapján - Ardelean Laura (Sopron)
A Nyugatmagyar Online különdíjasa a közönségszavazatok alapján - Kurucz Hella Violetta (Vasasszonyfa)
A Zoom Models különdíj nyertese - Vörös Dóra (Szlovákia, Bős)

Fertő-tó Szépe 2011 Tini kategória:

III. helyezett - Kalmár Kata (Fertőszéplak)
II. helyezett - Kurucz Hella Violetta (Vasasszonyfa)
I. helyezett - Németh Réka (Petőháza)

Fertő-tó Szépe 2011 - Felnőtt kategória:

III. helyezett - Bojnár Melitta (Kóny) 
II. helyezett - Horváth Fanni (Győr)
I. helyezett - Szarka Tiria (Szombathely)

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás