Csepregi Éva, Fame, Dolly Roll, DJ Szatmári - büki hétvége képekben

Képgaléria megtekintése2011.07.26. - 00:15 | vaskarika.hu

Csepregi Éva, Fame, Dolly Roll, DJ Szatmári - büki hétvége képekben

A világhírű Broadway musicalt, a Fame-et mutatta be július 21-én Bükön a Sziget Színház. 22-én a Büki Művelődési Ház rendezvénysátorában fűtötte fel a partihangulatot DJ Szatmári és az Unikum, majd Csepregi Éva látogatott el a Gyógyfürdőbe július 23-án. A hétvége utolsó napját a Dolly Roll színesítette meg. A programokban gazdag hétvégéről képeink tanúskodnak!

Fame a Sziget Színház előadásában

Világhírű Broadway musicalt mutatott be július 21-én Bükön a Sziget Színház. A Fame (Hírnév) nyolc tehetséges fiatalt mutat be a New York-i Művészeti Iskolán, ahol négy tanéven keresztül követhetjük végig a művészpalánták korai pályafutását a diploma megszerzéséig vezető rögös úton. Van közöttük színész, humorista, táncos, énekes, zenész - nagyon különböző, sokszínű egyéniségek, de mindannyiuk legfőbb vágya a hírnév: ismertté válni és rivaldafénybe kerülni.

A képek itt megtekinthetők!

Buli Dj Szatmárival és Unikummal

Július 22-én a Büki Művelődési Ház rendezvénysátorában fűtötte fel a partihangulatot az ismert hazai lemezlovas, DJ Szatmári és vendége, az Unikum.

A képek itt megtekinthetők!


Csepregi Éva teltházas fellépése a Gyógyfürdőben

Csepregi Éva látogatott el a Büki Gyógyfürdőbe július 23-án. Az időjárás a rendezvényt száműzte a fedett pihenőtérbe, ahol teltházas közönség várta a Neoton egyik sztárját. Előadó és közönsége hamar egymásra találtak, együtt énekelték a dalokat és háromszor újrázták vissza az énekesnőt.

A képek itt megtekinthetők!

Dolly Roll

A büki Művelődési Ház és Könyvtár szervezésében lépett fel július 24-én a rendezvénysátorban a Dolly Roll és műsorukat színesítő vendégeik, akik a a publikum örömére forró hangulatú estet varázsoltak a 60-as évek retrostílusában. 

A képek itt megtekinthetők!


A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás