Elmarad a fáklyás felvonulás (frissítve) - Savaria Karnevál 2011

2011.08.27. - 17:00 | vaskarika.hu

Elmarad a fáklyás felvonulás (frissítve) - Savaria Karnevál 2011

Helyszín: Szombathely

Dátum: 2011.08.26 - 27.

A hidegfront levonulásának idejére a Karneváli programokat a látogatók és a vásározók biztonsága érdekében felfüggesztik a Karnevál szervezői. A ma 20.00 órára meghirdetett fáklyás felvonulás elmarad, azt holnap 10.00 órától tartják meg. A Muzsikás együttes 21.00 órára, a Fő téri Fórum színpadra tervezett koncertjére az AGORA - Savaria Filmszínházban kerül sor. A koncert - a technikai velejárókra tekintettel - minimális hangtechnikával kerül megrendezésre. Szintén nem marad el 21.30-tól az Esti templomi muzsika, amelynek helyszíne az Evangélikus templom.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat Riasztóközpontjának tájékoztatása szerint egy órán belül Szombathely térségébe ér egy hidegfront, amely kezdetben heves széllökésekkel, majd jelentős csapadékkal jár. A hidegfront levonulásának idejére a Karneváli programokat a látogatók és a vásározók biztonsága érdekében felfüggesztjük.

A ma 20.00 órára meghirdetett fáklyás felvonulás elmarad, azt holnap 10.00 órától tartjuk meg.

Megértésüket, türelmüket és közreműködésüket kérjük!

a Savaria Történelmi Karnevál szervezői

Amennyiben kedvezőtlen időjárás, vagy egyéb ok miatt nem rendezhető meg a fáklyás  felvonulás, a lelátójegyek érvényesek a 08.28-án 10 órakor kezdődő esőelőadásra, vagy indokolt esetben visszaválthatók a Fő téri Információs pavilonban 08.27-én 20.00-22.00 óra között.

Tájékoztatjuk a Savaria Történelmi Karnevál látogatóit, hogy a várható vihar miatt az alábbi közintézményeket nyitottuk meg a rendezvény résztvevői számára:

Vas Megyei Levéltár, - mélygarázs Hefele M.1.
NYME SEK - Berzsenyi D. tér 2.
Megyeháza - Berzsenyi tér 1.
Bartók Terem - Rákóczi F. u. 3.
Képtár - Rákóczi F. u. 12.
Iseum - Rákóczi F. u. 12.
Ferences Rendház - Aréna u.1. templom bejárat
Ferences templom - Aréna u.1. bejárat Thököly u. felöl
Székesegyház - Mindszenty tér 1.
Okmányiroda - Bejczy u.1-3.
Városháza - Kossuth 1-3.
Karneváli Iroda - Lovagétterem - Aréna u. 8.
Zrínyi Miklós Általános Iskola - Zrínyi M.u.10.
Kanizsai Dorottya Gimnázium /2 tornaterem - Aréna u. 10.
Kanizsai Dorottya Gimnázium /kalandvár - Zrínyi M.u.10.
Horváth Boldizsár Szk. - Zrínyi M.u.12.
Magyar Államkincstár - mélygarázs - Hefele Mu.3/5

A Muzsikás együttes 21.00 órára, a Fő téri Fórum színpadra tervezett koncertjére az AGORA - Savaria Filmszínházban kerül sor. A koncert - a technikai velejárókra tekintettel - minimális hangtechnikával kerül megrendezésre. Szintén nem marad el 21.30-tól az Esti templomi muzsika, amelynek helyszíne az Evangélikus templom.Augusztus 26-28-ig, 9-20 óra között látogatható a Diadalív, 300 Ft-os belépőjegy ellenében. A felvonulások ideje alatt, a kordonozás idején senki nem tartózkodhat a Diadalíven. A Diadalív látogatásánál valamennyi látogató köteles a szolgálatot teljesítő személyzet utasításai szerint eljárni.

Új hozzászólás