Csípőből tüzeltek - Háremrablás - Savaria Karnevál 2011

Képgaléria megtekintése2011.08.28. - 14:00 | Dart

Csípőből tüzeltek - Háremrablás - Savaria Karnevál 2011

A Szultánia Kávéház (Cafe Frei) háremhölgyeit őrző török ékesszólása és fondorlatos cselvetése is kevés volt ahhoz, hogy a Legio marcona vitézei ne szabadítsák meg őt mindennapi szempárásító élményadagjától: szemrevaló hastáncosaitól.

Szombat délután a Szultánia Kávézóvá átalakult Frei Cafe előtt a Mira Orient hastáncosai kígyóztak lüktető zenére. Fél négy tájban megjelent a Római Birodalom adószedője, a XV. Apollinaris Legio, hogy beszedje az adót.

A korábbi évek sarcbehajtása során az eunuch ellenállt a legiosoknak, és vérét áldozta szépséges lányaiért. Idén a háremőr - háremét hátrahagyva - bemenekült a kávézóba a túlerő ellen, szabad prédaként hátrahagyva válogatott hölgyeit. Az adószedő a Cafe Frei békésen kávézgató vendégeit is kérte adakozásra ajótékony cél érdekében - egy beteg kisgyerek felépülését elősegítendő. Az összegyűlt adományokat nemes felajánlásként a kávézó üzemeltetője duplájára egészíti ki.

A pénzgyűjtés után karvastagságú kötéllel verték rabigába az igéző bajadérokat, és a város Fő terén át a Történelmi Témaparkba terelgették őket. A Fő tér sarkán Mira, az együttes vezetője egy óvatlan pillanatban elszabadult őrzőjétől, de csak egy percig élvezhette a szabadságot, mert az őrség többi tagja résen volt.

A legios táborban a centurio elosztotta a lányokat veteránjai közt, akik röpke időre sátraikba vonultak velük. Az ott történtekről nincsenek autentikus információink, és talán nem is ránk tartozik...


A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás