Nyárbúcsúztató buli a Bambusz Clubban – a RobotRock és a helyi dj-k pörgettek

Képgaléria megtekintése2011.08.31. - 12:10 | Babos Judit - Fotók: Badbones Prod.

Nyárbúcsúztató buli a Bambusz Clubban – a RobotRock és a helyi dj-k pörgettek

Dubsteppre és electróra búcsúztattuk el az idei nyarat – mondjunk inkább szünidőt - augusztus 27-én éjszaka, a szombathelyi Bambusz Clubban. A főszervező Badbones csapat Dj-i mellett a budapesti RobotRock és a feltörekvő helyi celebritások is gőzerővel tolták alánk a jobbnál jobb szetteket. Sokan azért mentek a buliba, mert úgy gondolták, hogy a közelgő iskolakezdéshez csakis a törtütemek adhatnak erőt.

HIRDETÉS

A sárvári éjszakai partyéletből már jól ismert és sikeresen debütáló Badbones csapat - Dj. Swasher és Method - új kihívásként a Bambusz Club meghódítását tűzte ki célul. A szombathelyi erődítmény bevétele azonban korántsem ígérkezett könnyűnek, hiszen a fiúk előtt is ismeretesek voltak azok a negatív kritikák, amelyek egykoron a club nívóját lehúzták, míg más szórakozó helyre kimondták, hogy jobb. Ennek alapján érthető, hogy a szervezők minden idegszála a hely szellemiségének felizzítására és vonzóvá tételére összpontosult, kiválasztása épp ezért volt tudatos, hogy még jobban a figyelem középpontjába kerüljön.

Nagyon sok középiskolás várta már a rendezvényt, a nyitó szertartáson annyian voltak a tinik, hogy szinte be sem fértek, köszönhetőn annak a műsorstruktúrának is, mely a divatos zenei irányzatok mellett is képes volt valami újat felmutatni. Azt hallgattuk, ami eltért a hagyományostól, de megmaradt az underground keretein belül.

A meghívott, feltörekvő helyi tehetségek közül Phaze kezdett, majd a répcelaki Greg folytatta. A szettje alatt már jó hangulat uralkodott, majd skillZor azaz Gödöllei Ricsi robbantott egy még óriásibb zenefolyammal. Tombolt végig mindenki, és a soron következő RobotRock formáció is nagyon megdicsérte Ricsit. A várva várt pesti brigád három órát zenélt, és a közönség fáradhatatlanul élvezte a bulit. Aztán Method gyújtotta be a techno-vonal rakétáit, Swasher pedig zárta a sort a jól megérdemelt tech-house-zal.

Utóhang: Biztos vagyok benne, hogy ez a fergeteges buli sokunk szívében még hetekig eltart. Dicséret a kitartásotokért és azért, mert egy szórakozóhelyet megpróbáltatok újjáteremteni a zene által!


A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás

Korábbi hozzászólások

neharaguDJ 2011.08.31. - 14:53
Ezeknek annyi közük van az underground elektronikus zenéhez, mint kannásbornak a szőlőhöz. Divat-djk.
nem haragszom 2011.09.01. - 12:13
Miből véled?
rubbah 2011.10.02. - 02:00
zombihely