Rémségek háza Bükön - Halloween party a Művelődési Házban (fotóriport)

Képgaléria megtekintése2011.10.29. - 11:30 | Kóbor Károly (Charles)

Rémségek háza Bükön - Halloween party a Művelődési Házban (fotóriport)

Október 28-án a büki művelődési ház rémségek házává alakult. Úton-útfélen ijesztőbbnél ijesztőbb rémekkel futottunk össze, boszorkányok hada akart megrontani bennünket, jósnő mutatta meg jövőnket a varázsgömbben, majd lezsűriztük a tökösebbnél tökösebb süteményeket.

Nem szívesen hagytuk ott a tökből készült finomságokat, de várt bennünk a "töklökő verseny", ahol azon vitézkedtek a gyermekek, hogy kinek gurul messzebbre a Helloween-töke. Aki még "át akart alakulni" félelmetessé, azt a helyszínen arcfestéssel átvarázsolták holtsápadtra, vagy vérrel áztatott arcúra - plasztikai műtét nélkül. Közben a színpadon sikítóverseny vette kezdetét, ahol néha nagyon megijedtünk a denevérnél is élesebb hangoktól. Aztán jöttek a fiúk, lányok táncokkal, és közben csordogált a vér a nézőtér felé. Síri csendben, fogvacogva néztük a produkciót.

Később, miközben az eredményhirdetésekre „vártunk", mindenki futott, menekült a szellemek elől, amerre látott. Kipilledve, vérbe fagyva, némán hallgattuk és néztük a díjkiosztás ceremóniáját. Alig vártuk, hogy a máglyatűzzel minden gonosz szellemet és boszorkányt elüldözzünk, ami sikerült is, de hogy ne aludjunk jól az éjjel, azért egy horrorfilmet megnéztünk zárásként! Halloween, brrrrrrrrrrr!

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás