Bükfürdő: éjszakai fürdőzés Hadházi-humorral (fotóriport)

Képgaléria megtekintése2011.11.12. - 15:50 | Kóbor Károly (Charles)

Bükfürdő: éjszakai fürdőzés Hadházi-humorral (fotóriport)

November 11-én a Büki Gyógyfürdő bőséges műsorkínálattal várta vendégeit. Az élményfürdő facebook-rajongói már az elején bemelegíthettek: ajándékba forralt bort kaptak a belépéskor. A Dumaszínház humoristája sem hagyta "kihűlni" a fürdővendégeket - a zsúfolásig megtelt pihenőtérben helyet foglalók egy órán keresztül görbítették felfele "beszélőkéjüket" a humorista parádésan előadott viccein, történetein.

Az éjszakai fürdőzés népszerűségére mi sem jellemzőbb, hogy a vendégek egy része csak kivetítőn tudta nézni a műsort, voltak olyanok is, akik a sorok között ülve hallgatták, de nagyon sokan állva nézték végig a produkciót.

A tréfamester kellemes percei után megszomjazott vendégsereg a koktélbárban keresett "menedéket", majd az élményfürdő hullámai közt lazított. Az óriáscsúszda a fiatalok körében óriási sikert arat mindig. Könnyű odatalálni: a sikítás és a vízcsobbanás hangjai felé kell fordulni. Filmvetítéssel egybekötött fürdőzéssel zárultak a programok. Várjuk a következő éjszakai durranást!


A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás