Boldog fületésnapot - Színházszerda Szerémi Zoltánnal és Nagy Cilivel

Képgaléria megtekintése2011.12.01. - 00:30 | Dart

Boldog fületésnapot - Színházszerda Szerémi Zoltánnal és Nagy Cilivel

November 30-án a Cafe Frei színpadán Szerémi Zoltánnal beszélgetett Nagy Cili. Főként a Weöres Sándor Színház öt hét alatt színpadra állított Chicago című zenés-táncos darabjának kulisszatitkaiba nyerhettek betekintést a színházrajongók.

Keszég László rendező meggyőzte a szereplőket, hogy külön tánckar nélküli színházzal is megrendezhető a Chicago, vagyis egy erős hónap alatt nívós "tánckarrá alakítja" a színészeket. A közös munka eredménye önmagáért beszél.

Az "ötórai teában" felcsendült a Nagy utazás című Dés László szerzemény, melyről kiderült, hogy a Pantaleon és a hölgyvendégek című darabhoz íródott Brazília, Brazília címmel. Abban nem aratott zajos sikert, de Koltai Róbert filmjéhez Dés László újra elővette, és Bereményi Géza zseniális szövegével befutott.

Éles kanyarral evezett a beszélgetés fonala Milne-hez, mivel Szerémi Zoltán szerepelt már Fülesként: tépőzáras fület talált ki magának. Majd jött Micimackó, aki véletlenül letépte a szamár fülét, majd a következő szavakkal adta vissza: Boldog fületésnapot.

Nos így sikerült falakon kívülre rekeszteni a borongós őszt aznap délután: szertelen anekdotázással, jó társaságban, humorral és pikáns viccekkel fűszerezett kávéhörpöléssel.

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás