Cápa a cethalak közt - újra a SIC-ben dübörög a Tankcsapda

2011.12.07. - 13:50 | vaskarika.hu

Cápa a cethalak közt - újra a SIC-ben dübörög a Tankcsapda

Helyszín: Szombathely, SIC

Dátum: 2011.12.16.

A Tankcsapda a tavalyi fergeteges koncertje után ismét Oladon horzsol. December 16-án - a hagyományokhoz híven - a Savaria Ifjúsági Centrumban lépnek színpadra. Az est külön érdekessége, hogy az előzenekar, a Verismo - melynek alapítója a városunkból elszármazott Vajda Tamás - egyenesen Brooklyn-ból érkezik az oladi deszkákra.

Szeptember 30-án ért véget a Tankcsapda „Új nap vár" turnéja, melyen több mint 40 ezren látták a zenekart. Pár hetes pihenőt követően decembertől látható újra színpadon a debreceni trió, mindössze öt városban. A téli koncertsorozat érdekessége, hogy  ezúttal a hagyományos budapesti Syma csarnokos buli nem szerepel a menetrendben. Az év vége azonban nem múlhat el hazai pályás nagykoncert nélkül. Tavaly Debrecen Főterén, idén viszont ismét a Főnix Csarnokban búcsúztatják az évet. 

Az egyetlen dunántúli koncert helyszíne pedig Szombathely, ahol december 16-án a hagyományokhoz híven a Savaria Ifjúsági Centrumban lép színpadra a Tankcsapda. Az est külön érdekessége, hogy az előzenekar, a Verismo - melynek alapítója a városunkból elszármazott Vajda Tamás - egyenesen Brooklyn-ból érkezik az oladi deszkákra.

Kapunyitás este 7-kor, a belépő elővételben és a helyszínen egyaránt 2.990.- Ft.

Jegyelővételre a SIC Információján, a Tisza Cipőboltban (Fő tér 24.), és a MOL benzinkutakon van lehetőség. 

www.tankcsapda.hu

http://www.verismetal.com


Új hozzászólás