Újra kápráztattak a mazsorettek - Mazsorett Gála Sárváron (fotóriport)

Képgaléria megtekintése2011.12.11. - 20:41 | Makrai Tamás

Újra kápráztattak a mazsorettek - Mazsorett Gála Sárváron (fotóriport)

Ha táncukat nézed, szívük szavait hallod - ez volt a december 10-ei Mazsorett Gála mottója, melyen a Sárvár Városi Mazsorett Együttes felnőtt, ifjúsági, kristály, gyermek és minicsoportjának menete, tánca látványos kéziszerekkel tűzdelve, változatos zenékre biztosította a közönség szórakozását.

A Sárvár Városi Mazsorett Együttes valamennyi korosztálya mindig nagy izgalommal készül az évzáró gálára, melyre jellemző, hogy a különböző stílusú, temperamentumú koreográfiák más-más eszközökkel készülnek, valamint a közönség megtapasztalhatja a zene és látvány változatosságát. A mazsorettek sok próbával jutnak el addig, amíg a látott könnyed mozgást elsajátítják, begyakorolják. Ebben jelentős szerepe van az együttesek művészeti vezetőinek és koreográfusainak, Csikós Györgynének és Pálla Zsanettnek, valamint a táncoktatást vezető Sebestyén Zsoltnak.

A gálán készült fotóinkon a Sárvár Városi Mazsorett Együttes felnőtt, ifjúsági, kristály, gyermek- és minicsoportjának produkcióiból adunk felvillantást.


 Mazsorett Gála Sárváron 2011 - a további fotókért katt a képre !

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás