Óév búcsúztató Lord koncert a Sportházban

2008.12.22. - 20:30 | vaskarika.hu

Óév búcsúztató Lord koncert a Sportházban

Helyszín: Művelődési és Sportház

Dátum: 2008.12.28.

A Lord, a Mobilmánia és az Ellenzék búcsúztatja a rockzene rajongói számára az óévet december 28-án, 18 órától a Művelődési és Sportházban.

Lord

"A rock and roll örök és elpusztíthatatlan. Nem jár le a szavatossága, mint a bolti kajáknak, vagy a műanyag szirupoknak. Az élőzenét meg kell becsülni, hiszen amíg forog a világ, addig ezek a dolgok működni fognak, és vele együtt a rock and roll is létezni fog. Nem akarok nagy szavakat használni, de amíg a világ kerek, addig mindig lesznek rockerek - ahogy legjobb cimborám, Suszter Lóri mondta. Ezt az életérzést meg nem lehet egyik napról a másikba sutba vágni. A generációnkkal született és számos generáció fog felnőni még rajta!" - mondta lapunknak szeptemberi interjújában Gidó, a Lord billentyűse.

Soha nem voltak nagy médiasztárok. Néha hallani egy Lord dalt a rádióban...és akkor megáll az idő, az ember legszívesebben hátradőlne, elmerengene, és csak élvezné...a zene csodáját.

Lord koncert a sitkei Kálvária-dombon

Mobilmánia

A supergroup nemrégiben elvesztette egyik énekesét, aki nem csak a szívükben, de a technika segítségével minden koncerten velük van. A csapatnak december 11-én jelent meg új nagylemeze, amin Tunyogi Péter is énekelt.
Minden koncertjük fergeteges, Vikidál Gyula, Rudán Joe, Zeffer András, és Kékesi László emlékezetes koncerthangulatot produkál a régi P.Mobil dalokból. Előzenekar az Ellenzék.


Új hozzászólás