Ismét Dívány Est Oladon! - Voler Mouche, Az Orr és a Nothing Nada koncertel (dec. 17.)

2011.12.13. - 20:35 | vaskarika.hu

Ismét Dívány Est Oladon! - Voler Mouche, Az Orr és a Nothing Nada koncertel (dec. 17.)

Helyszín: SIC, Szombathely

Dátum: 2011.12.17.

December 17-én, szombaton egy kellemes, ellazulós zenei élményben részesülhetnek a Savaria Ifjúsági Centrumba kilátogató zenerajongók. Az immár harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Dívány Esten nagyszerű szombathelyi együttesek nyújtanak a karácsonyi előtti hangulathoz kiválóan illő zenei élményt. Kapunyitás este 7-kor, a belépés ingyenes!

Az est házigazdája a Voler Mouche, akiknek ezekben a napokban debütált a legújabb videoklipje, a Fizzy Water, mely a koncert előtt is levetítésre kerül. A dalválasztás azért különleges, mert a zenekar új felállásnak ez az első olyan dala, amelyben minden zenekari tag kivette a részét. Az est másik érdekessége, hogy vadonatúj dalokat is hallhat a közönség, olyanokat, amiket Szombathelyen még sosem. Ígéretük szerint igazi Voler Mouche-os estére számíthatunk, könnyed zenékkel, egyedi hangzásvilággal.

 

A 2004-es évben alakult Az Orr nevű zenekar egy szombathelyi alternatív rock formáció, mely a magyar alternatív zenei hagyományokat ötvözi a '90-es és 2000-es évek modern angolszász rockzenei irányzatival. Sajátos hangvételű, esetenként melankólikus, máskor szatirikus tónusú saját dalok garmadáját zúdítja a vájt fülű hallgatóságra.
A zenekarnak ez idáig két lemeze látott napvilágot (bár kereskedelmi forgalomba egyik sem került). Az első album a „Látványos emberek", míg a második „A lustaság diadala" címre hallgat. Az Orr zenéje folyamatosan változik, formálódik, jelenleg éppen a harsona, mint érzelemgazdag epikus hangszer bevonásával keres új utakat. Retroprogresszív víziók az elmúlásról, az örök lustaságról, álmokról és utazásokról.

 

A szintén szombathelyi illetőségű Impact Pulse side-projectjeként üzemel a Nothing Nada. Stílusukat tekintve a future-pop mezőnyében helyezkednek el. December végén jelenik meg második lemezük, amin több külföldi vendég női előadó is közreműködik, többek között Japánból és Oroszországból. Jelenlegi tagok: Asboth Árpád Ciprián, Koller András, Pinezits Alexszandra, Erdei "Headfield"János

 

Kapunyitás este 7-kor, a belépés ingyenes!

Új hozzászólás