Facebook: mit mond el rólad a családi állapotod? (+18)

2012.02.04. - 01:15 | vaskarika.hu

Facebook: mit mond el rólad a családi állapotod? (+18)

"Csak egy kis kedvességre vágyom, egy jó szóra és némi orális szexre, változó gyakorisággal." Jelenleg a Facebook szerint kilenc féle családi állapotban lehetsz. Mit jelentenek ezek? A sorok között olvastunk.

Egyedülálló (Single)

Első verzió: Öngyűlölő vagyok, de barátságos. Csak egy kis kedvességre vágyom, egy jó szóra és némi orális szexre, változó gyakorisággal.

Második verzió: Igen, szakítottam azzal a szeméttel, ezt mindenki vegye tudomásul!

Kapcsolatban (In a relationship)

Első verzió: Két vizsga között jöttünk össze, szeretem az egész világot, az élet csodás, csak az egyetemet utálom, amiért folyton benyom egy vizsgaidőszakot, amikor éppen fülig szerelmes vagyok. Hétvégén bulizni megyünk, vagy letöltünk egy Almodóvar-filmet, és belealszunk.

Második verzió: Még nem tudjuk, összeházasodjunk-e. Négy éve gondolkodunk ezen. Heti három alkalommal dugunk, egyszer hétfőn a Barátok közt után, a másik kettő esetleges.

Eljegyezve (Engaged)

Női verzió: Minden vasárnap templomba megyünk, majd terveket szövünk arról, hogyan fogunk írásos terítőket készíteni a ropogó tűz mellett. Négy gyermeket szeretnék. Nyilazni tanulnak majd a kertben, én pedig ebédhez szólongatom őket: Álmosom, Egyedem, Begyedem, Kondom!

Férfi verzió: Tudnám, mi a fasznak kell ilyesmit megosztani a Facebookon. De ha nem igazolom vissza, hogy eljegyeztem, megsértődik.

Házas (Married)

Nem panaszkodhatok. Mert még a fülébe jut, aztán...

Bonyolult kapcsolat (It's complicated)

Nemrégóta járunk, összeköltözés még nem merült fel, mert először is van egy macskája, amit utálok, másodszor meg nem igazán szeretném még annyira lekötni magam, érted. Ő sem akarja szerintem.

Most még nem baj, ha lefekszünk mással is, főleg én, mert ez még nem olyan, hanem olyan... szóval még nem az van, hogy izé... ez csak ilyen... azt a macskát tényleg rühellem.

Nyitott kapcsolatban (In an open relationship)

Első verzió: Mi vagyunk a nimfomán libsi csaj meg a nagyfarkú hippi. Így együtt, egy pár. Beszáll valaki, fiúk-lányok? Ommmmm...

Második verzió: Jahahaj, de vicces, kiírtuk a Facebookra, hogy nyitott kapcsolatban vagyunk, jahahaj, megszakadok, hát ilyen is van, milyen hülyeség, hogy lehet egy kapcsolat nyitott, elvégre nem slicc, hogy lehetne nyitott?

Özvegy (Widowed)

Ugyanaz, mint szinglinek lenni, csak most egy darabig senki ne baszogasson.

Külön élő (Separated)

A műtét sikeres volt, nem vagyok többé sziámi!

Elvált (Divorced)

Még nem vagyok annyira öreg, ugye? Mondd, hogy nem! Ugye még számomra is tartogathat boldogságot az élet? Ugye jöhet még valaki, aki hajlandó egy kis kedvességre, egy jó szóra és némi orális szexre, változó gyakorisággal?

Új hozzászólás