Eldobták a zimankót - Büki Farsang 2012

Képgaléria megtekintése2012.02.13. - 03:00 | Büki László 'Harlequin'

Eldobták a zimankót - Büki Farsang 2012

Welcome drink-kel (sziapia, a' la Fábry) fogadtak a szervezők minden jelmezes és jelmeztelen farsangolót február 11-én, a büki Sportcsarnokban megrendezett farsangi bálon. Az esemény legjobban várt fellépőjének, az Ocho Machónak ugyan még nincsen pálinka dala, de ahogy a szíverősítő, úgy a hangerősítőkből áradó zene is jó húzás volt a "fagyalapi mirigyek" felmelegítésére ezen az estén.

Az estén, ahol varázslatos boszorkák, boszorkányos varázslók, Bomba-nők (ők promóciós céllal), és fejmagasságban villanó, fotósnak öltözött figurák grasszáltak az önfeledten szórakozók közt, hogy a nyugalmat átmenetileg helyreállítsák. Mindebből semmi sem valósult meg, mert sem faarccal pózolni, sem karótnyelni nem akart senki, így maradt a tombolás, majd erős óra múlva egyesszámú alakja, a tombola. Ha már spanyolul énekeltek a Macsók.

Előttük a Főnix Modern Tánc Csoport, valamint a Bad Apples zenekar lépett fel. Utóbbi, ha nem is szaunahőre, de előmelegítette a hangulatot. Nevükről könnyen asszociálhatunk - tévesen - Bük testvér(fürdő)városára, holott nem, ők maguk is bükiek. A farsangi bulit a soproni Club7 zenekar bálzenéje zárta.

Büknek lett egy tradíció-érzékeny és facebook-gyanús, korhatár-független bálja. Mi mással ajánlhatnánk minden büki és környékbeli, mókát-kacagást-mulatozást kedvelő figyelmébe? Nyitottság, kedves emberek, nyitottság, egymásnak örülés, az otthonmeleg barlangból fejkidugás, és kiruccanás hegemóniát teremteni. Jövőre - lehet -, ugyanitt!


A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás