Karnagy bohócruhában - Fúvós Bál 2012

Képgaléria megtekintése2012.02.13. - 20:40 | Kardos Attila - Fotók: Kóbor Károly

Karnagy bohócruhában - Fúvós Bál 2012

Február 11-én került megrendezésre Csepreg Város Fúvószenekarának hagyományos farsangi bálja a csepregi Művelődési Házban, melyen a báli zenét a Spectrum zenekar szolgáltatta.

Az est az ifjúsági zenekar rövid műsorával indult, majd a fúvószenekar foglalta el a színpadot. Előadásukban keringők, polkák, indulók és persze örökzöld slágerek is felcsendültek. A koncert végén Iliás Attila karnagy - a farsang szellemében - bohócruhát öltött, és úgy vezényelte végig a ráadásszámot.

A házigazdák több meglepetésprodukcióval is készültek a vendégeknek. A tánctérre bevonulva bajoros dallamokkal szórakoztatták a közönséget, s Wagner tiroli indulójával kísért favágótáncot adtak elő. Később a „római harangok" felejthetetlen produkcióját élvezhettük, mely nagy sikert aratott. Ezután került sor a karnagy születésnapi köszöntésére és a tombolasorsolásra.

A tombolatárgyakat idén is többnyire helyi vállalkozók és magánszemélyek ajánlották fel. Ők nemcsak a bál alkalmából, de folyamatosan segítik a zenekar munkáját és törekvéseit. Kiemelt támogatóik, akik a zenekar próbatermének felújításában is jelentős támogatást nyújtottak és nyújtanak folyamatosan:

Bauwerk-N Kft., B75 System Kft., Dr. Padló üzletház - Anorker Kft., Otto Bruckner, Fal Kft., WFK-Ű Kft., Polmetál Pruszynski Kft., Répcementi Coop Kft., Szabó Zoltán építési vállalkozó, Uniriv Kft.

Az egyesület a közeljövőben a próbaterem belső munkálatainak elvégzését tervezi, nyárra pedig - a hagyományokhoz híven - fúvóstalálkozót szervez egy holland és egy horvát zenekar részvételével. A zenekar munkáját és terveit adója 1%-ának felajánlásával bárki támogathatja, bővebb információ a zenekarról a www.fuvoszene.hu weboldalon olvasható.


A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás