50 év képekben - fotókiállítás Bükfürdő életéből

Képgaléria megtekintése2012.02.29. - 12:15 | vaskarika.hu - Fotók: Kóbor Károly

50 év képekben - fotókiállítás Bükfürdő életéből

2012. február 28-án 14.30 órakor ünnepélyesen megnyitásra került a Bükfürdői Gyógy- és Élménycentrum épületében a fürdő 50 évét bemutató fotókiállítás.

A jubileum alkalmából létrehozott „50 év képekben" című kiállítás kuriózum, - amelynek megtekintése egyedi lehetőség a fürdőzés utáni tartalmas kikapcsolódásra - a fürdővendégek számára egész évben ingyenesen látogatható lesz. A fürdő történeti leírása magyar, német és cseh nyelven olvasható, a fontosabb eseményeket 1962-től napjainkig 50 db kép mutatja be, a kezdetektől egészen a tavalyi évben átadott új létesítményekig.

2012. augusztus 19-én ünnepli a büki fürdő fennállásának 50. évfordulóját. Ezidáig közel 32 millió vendéget fogadott a létesítmény, nevéhez, történetéhez számos csodás gyógyulás, legenda, felejthetetlen nyaralás, és élményteli kikapcsolódás fűződik. Csodatevő gyógyvize országosan kiemelt gyógyhellyé, majd Európa-szerte ismert fürdővárossá tette a mindössze 3300 fős települést. Az 1962-ben egy medencével megnyíló fürdő mára már 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel rendelkező komplexummá bővült, amely gyógy- strand és élményfürdővel, komplett gyógyászattal, Szaunavilággal és Medical Wellness Centrummal áll a vendégek rendelkezésére.

Az 50 éves jubileumhoz kapcsolódóan a fürdő az idei évben számos akcióval, jubileumi szolgáltatásokkal, csomagokkal, jubileumi termékekkel, programmal készül.


A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás