Vertük a blattot - Elrajtolt az I. Nemzeti Snapszer Bajnokság

Képgaléria megtekintése2012.03.18. - 22:00 | Pusker Péter - Fotók: Büki László 'Harlequin'

Vertük a blattot - Elrajtolt az I. Nemzeti Snapszer Bajnokság

117 játékoskedvű zsugás részvételével kezdetét vette az I. Nemzeti Snapszer Bajnokság. A Vas megyei selejtezőnek az Megyei Művelődési és Ifjúsági Központ adott otthont, délutántól késő estéig mérkőztek egymással a megye snapszerosai, hogy kvalifikációt harcoljanak ki maguknak az őszi, budapesti döntőre. Mi is beültünk egy körre...

A nagy tét nem nyomta rá bélyegét a hangulatra, fiúk és lányok, nők és férfiak, nagyszülők és unokák forgatták örömmel a színes kártyalapokat. A szervezők elégedetten summázták az első verseny sikerét: jó hangulatú, színvonalas nyitányt sikerült tető alá hozni.

Az órákon át tartó kemény megmérettetés szüneteiben a versenyzők megvitatták az élet fontos dolgait: a fiatalok közösségi oldalak újdonságairól, a felnőttek a tavaszi, kerti munkákról, a szépkorúak az 54-es VB-döntőről és Vietnamról diskuráltak.

A szombathelyi versenyről Sütő Ferenc (Csákánydoroszló), Németh Sándor (Kőszeg), Lovas Zoltán (Ölbő) és Németh Gábor (Szentgotthárd) nyertek kvalifikációt az országos döntőre.

Azok se keseredjenek el, akik most nem jutottak tovább, a Bajnokság jövő héten Kaposváron és Zalaegerszegen folytatódik, mindenkinek lehetősége bármelyik versenyeken való indulásra!


(Fotó: Pusker Péter)

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás