Színházszerda, hastánc, föld órája - a Cafe Frei március végi programjai

2012.03.19. - 15:00 | vaskarika.hu

Színházszerda, hastánc, föld órája - a Cafe Frei március végi programjai

Helyszín: Cafe Frei, Szombathely

Dátum: 2012.03.21 - 26.

Kleopátra álmát hozza el szombaton a Mira Orient Art, Csonka Szilvi beszélget szerdán Sipos Norberttel, a Haladás focistájával, a Föld Órája eseményen pedig a Broken Moon-Duo koncertel a Cafe Freiben!

Színházszerda

március 21., 17.00

Csonka Szilvia vendége: Sipos Norbert, a Haladás játékosa

Kleopátra álma - Mira Orient Art táncest

március 24., 20.00

A keleti érzékek birodalmának sejtelmes díszletei között egy titkokkal gazdagon átszőtt, mesés világ elevenedik meg. Kalandozzon egy este a keleti táncok kuriozitását művészi színvonalon kínáló tánccsoporttal, határtalanul! Erre az estére a karneválról ismert Szultánia kávéház díszletei elevenednek meg a műsor kedvéért.

http://mira.mlap.hu/

http://www.facebook.com/MiraOrientArt?sk=info

A Föld Órája - Broken Moon Duo koncert  

március 26., 20.30 - 21.30

A WWF Föld Órája mindössze 4 év alatt a világ legnagyobb környezetvédelmi kampányává nőtte ki magát. Üzenete egyszerű: Kapcsolj le mindent! A Föld Órája klímaváltozás elleni program során a WWF évek óta arra kér mindenkit, hogy egy órára álljon meg, kapcsolja le a lámpát és ezzel jelezze, hogy odafigyel a körülötte lévő világra. A WWF arra buzdít, hogy tartósan változtassunk mindennapi életünkön azért, hogy tegyünk a környezetünkért. Ha Te megteszed, mások is meg fogják tenni. Idén a mozgalom szervezői azt kérik a csatlakozóktól, hogy tegyenek egy vállalást, amellyel másokat is motiválnak. Ha pedig teljesül a vállalásában szereplő feltétel, és ő végrehajtja vállalását, máris célt ért az akció!

Tavaly 1,8 milliárd emberrel együtt kapcsoltuk le 135 ország fényeit, kávéházunkban is gyertyák világítottak. A felhívásnak nem tudtunk ellenállni, így idén is csatlakozunk a világméretű akcióhoz. Vállalásunk célja, hogy minél többen legyenek részesei a Föld Órájának, mutassák meg, Őket is érdekli az éghajlatváltozás és annak védelme. A Föld Órája idején a Broken Moon Duo ad gyertyafényes koncertet kávéházunkban. Lévai Tímea és Poppre Ádám az alkalomhoz illő dalokból állították össze műsorukat.

www.foldoraja.hu


Új hozzászólás