Megújult az Oltári Nő Divatszalon - divatbemutatóval ünnepeltek

Képgaléria megtekintése2012.04.02. - 11:00 | Bangó Mária 'Mira' - Fotók: Dart

Megújult az Oltári Nő Divatszalon - divatbemutatóval ünnepeltek

Március 30-án adták át hivatalosan a pályázati forrásból megújult Oltári Nő Divatszalont. A késő délután kezdődő ünnepélyes megnyitót megelőző egy órában a meghívott vendégek megtekinthették az immár két emeletet elfoglaló, felújított szalont és műhelyt, vagy ha úgy tartotta kedvük, az udvaron kényeztethették lelküket a hegedűszóval elegánsan díszített esküvői zenével, Baranyai Sándor és zenekara előadásában.

A zártkörű rendezvény háziasszonya, Novák Edina köszöntötte a meghívottakat, akik megtöltötték az erre az alkalomra a rendezvény hangulatához illően dekorált, mondhatni „átszabott" udvari parkolót.

Az elegánsan megújult szalonról, a fejlesztés lépéseiről, eredményeiről az Oltári Nő divatszalon vezetője, Szakonyiné Benedek Andrea tájékoztatta az igazán baráti hangvételű esemény vendégeit.

A most megvalósult projektet még nyáron tervezték el férjével közösen - emlékezett vissza Andrea. Kihangsúlyozta, hogy végre elégedett a szalon atmoszférájával, miközben egy apró „műhelytitokról" is fellibbentette a fátylat. Húszéves álma vált valóra azzal, hogy a ruhái szekrényben vannak. Olyan gépekkel tudnak a beruházásnak köszönhetően dolgozni, amelyekkel igazán magas minőséget tudnak produkálni a többségében menyasszonyok köréből kikerülő megrendelőik számára.


A kedvező időjárásnak köszönhetően a divatbemutatóra - amely a fejlesztés végeredményét volt hivatott megmutatni - a rendezvénysátor alatt, az alkalomhoz illő díszletek közt került sor, négy felvonásban. A négy etapot egy-egy életpálya-szakaszhoz kapcsolódóan egy-egy sláger fémjelezte, melyhez Andrea személyes élményeket is fűzött.

Esküvői-, táncos-, valamint alkalmi ruhák kerültek bemutatásra, láthattuk, hogy az esküvő a meghittsége mellett lehet megengedően bolondos, vidám is. A bemutatott ruhák ennek szellemében készültek, ezt a hangulatot sugározták.

A felcsendülő dallamok és taps kísérték végig a modelleket a kifutón. A bemutatott kollekció darabjai már hozzáférhetőek, de különleges, egyedi igények szerint megálmodott ruhakölteményeket is elkészítenek a szalonban.


A divatbemutatót egy pezsgős koccintás vezette át az állófogadásba, majd ismét Baranyai Sándor és zenekara szórakoztatta az ünneplőket. A szökésre hajlamos, vadóc „Oltári Nők" a TomVoyLimo szemet gyönyörködtető Lincoln Excaliburjában hódolhattak romantikus szenvedélyüknek, igaz csak egy városnéző kör erejéig, hogy aztán visszatérjenek a valóságba.

A projekt az Európai Unió, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával a Széchenyi Terv keretében valósult meg.  

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás