Képmásképp Modellverseny 2012

Képgaléria megtekintése2012.04.03. - 14:25 | vaskarika.hu - Csizmazia Ákos

Képmásképp Modellverseny 2012

A Képmásképp Modellverseny idei döntőjének a Weöres Sándor Színház adott otthont április 1-én. Hét modell mutatkozott be a fináléban, a zsűri Varga Mónikát, Sipos Rebekát és Pothárn Ágnest választotta a legszebbnek.

Különleges, karakteres egyéniségek is jelentkezhettek a Képmásképp Modellverseny 2012 elnevezésű szépségversenyre. A szakmai zsűri - Szigeti Vanda stylist és divattervező, Markó Éva sminkes, Rónaszéki Anna modell, Benkő Péter fotográfus, Bonyhádi Károly grafikusművész, Katona Zoltán fodrász - előválogatáson jelölte ki a döntőbe jutó tíz legjobb versenyzőt, akik hathetes modell-tanfolyamon vehettek részt. A kurzuson portfólió készült róluk: ez döntötte el a végső sorrendet. A verseny díjazottjai reklám-, és divatfotó szerződést, magazin címlapon, divatbemutatón való szereplési lehetőséget nyerhettek.

Hét modell mutatkozott be a fináléban a Képmásképp 2012 modellversenyen vasárnap a Márkus Emília teremben. A zsűri Varga Mónikát, Sipos Rebekát és Pothárn Ágnest választotta a legszebbnek.  

Reprezentatív divatbemutatót is láthatott a közönség: a színésznők - Kiss Mari, Vlahovics Edit, Nagy Cili, Märcz Fruzsina és Fekete Linda is kifutóra lépett - Szigeti Vanda kollekcióját mutatták be, show-jukat hatalmas tapssal értékelte a közönség. A gálaesten Pusztai Fanni és Kálmánchelyi Zoltán is fellépett: egy-egy dalt énekeltek. 

Az est háziasszonya Görög Zita volt.

A versenyen készült divatfotókból kiállítás látható majd az első emeleti előtérben.

(Forrás: wssz.hu)



A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás

Korábbi hozzászólások

Schell Petra 2012.04.03. - 15:28
A modellek mondjuk úgy, nem szépek. A rájuk aggatott kreálmányok egyszerűen szörnyűek. Amit meg a színésznőkre aggattak az borzalmas.

Érdemes megnézni a tervezőket, nem véletlen hogy ennyire frusztrált dolgokat csinálnak mert nagyon elbánt velük a jóisten.

De sznobparádénak jó.
Bonyhádi Károly 2012.04.03. - 16:37
Köszönünk minden észrevételt, és igyekszünk megfontolni a bennük rejtôzô segíteni akarást.
Akinek viszont nem volt módja részt venni a vasárnapi gálán - felhívom a figyelmét, hogy a Weöres Sándor Színház emeleti elôterében még egy hétig lehetôségük van megtekinteni a modellekrôl készült porfóliók nagyméretû felvételeit. Mindenkit szeretettel várunk...
Mijasovics Kitti 2012.04.03. - 20:44
Kedves Petra! Csúnya dolog az irigység :) de próbáljuk inkább építő kritikának felfogni, ahogy Karesz is írta...:)
edina 2012.04.04. - 00:22
Én biztos vagyok, hogy a Petra egy csodálatos, okos, tehetséges!
A modora is fantasztikus!
pontosan ki is az a Schell Petra?
vvv 2012.04.04. - 08:05
Lehet hogy Petra belegázolt a csöpp kis lelketekbe, de sajnos teljesen igaza van.
W 2012.04.04. - 10:48
Kedves Petra és vvv!
Valószínűleg abszolút jártasak vagytok a alkalmazott művészetek világában, különben nem irnátok ilyeneket, igaz?
Átlátjátok a dolgokat, okosak vagytok , értetek a divat világához!
Gondolom még vmiféle iskolázottságotok is van, esetleg vmi fizetős kis tanfolyan, vagy csak unalmas hétköznapi megkeseredett emberek vagytok akik attól lesznek boldogok, hogy mások felett itélkezennek és ilyen kedves és intelligens dolgokat irnak?
Szivesen találkoznék veled, ha már a modelleket így leszolód illetve a tervezőket, kiváncsi lennék a jóisten téged mennyire jutalmazott meg.
Neki lehet állni egy hasonló rendezvény szervezésének és elbonyolításának és mi is szivsen elmegyünk, megnézzük és hozzá fűznénk ilyen kommenteket!
Várom azt, hogy ti mit tudtok felmutatni vagy letenni az asztalra!
edina 2012.04.04. - 16:44
Köszönjük Petrám a beszólást! az elmúlt 6 órában marha sokan hívtak fel, hogy mennyire gratulálnak, és hogy mennyiire tetszik amit csinálunk! szuper!
Enikő 2012.04.04. - 20:24
Meddig lesznek kinn a képek, mert mindenképp meg szeretném nézni.
BLH 2012.04.04. - 22:10
@Enikő: "felhívom a figyelmét, hogy a Weöres Sándor Színház emeleti elôterében még egy hétig lehetôségük van megtekinteni a modellekrôl készült porfóliók nagyméretû felvételeit."
imaczoli 2012.04.05. - 00:12
Ma azon gondolkodtam,hogy igazából dogoznék együtt,vagy legalább meghívnám Petrát ,hogy segítsen.
arnold78 2012.04.06. - 23:29
Személy szerint jó ötletnek tartom a kezdeményezést, ami a tavalyihoz képest sokat fejlődött ! A hétvégén megtekintem a kiállított fotókat, és utána írnék részletesebb véleményt. Kedves Petra, azt hiszem az itt hozzád szóló emberek mind a munkásságodra kíváncsiak, szóval elő vele !:))