8. Critical Mass romantikus lánykéréssel (fotóriport)

Képgaléria megtekintése2012.04.29. - 10:23 | Dart

8. Critical Mass romantikus lánykéréssel (fotóriport)

Április 28-án a bringázás szerelmesei felvonultak Szombathelyen. A Critical Mass este 18 órakor indult a Sportháztól, végig a városon, aztán váratlan lánykérés után bringaemelés az emlékműnél és a Fő térre begurulás után a szökőkútnál.

A szombathelyi sportháznál összegyűlt mintegy 260-270 bringás este negyed 7 tájban szervezetten nekivágott a laza kis túrának a Városháza-Gáyer park-Vasútállomás-Paragvári út-oladi kerékpárút-Bartók Béla körút-emlékmű-Fő tér útvonalon.

A Városházánál tervezett emelés az esküvőre készülő násznép iránti tapintat miatt elmaradt. (Jogos, ez a nap az ő napjuk.) Ekkor még nem is sejtettük, hogy az emlékműdombon egy romantikus lánykérésnek leszünk részesei. Az egyek főszervező hozott egy komoly döntést, amit bringás barátai körében szeretett volna átélni, és megosztani. Megkérte kedvese kezét, akit alig talált meg a sokadalomban. Lánykérés után szenvedélyes csók, és halk, de határozott igen! Gratulálunk az ifjú párnak! Ilyen szenzációs kezdés után ez a kapcsolat sikeres lesz. Reméljük néhány év múlva az utánpótlás is nyomja a pedált!

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás