Pünkösdi zenés vasárnap Kőszegen

Képgaléria megtekintése2012.05.29. - 00:30 | Kóbor Károly

Pünkösdi zenés vasárnap Kőszegen

A május 27-i kőszegi zenés délutánon a Mississippi Moon, a szombathelyi Ujvári Timi & Hot Stuff, a szervező Kőszeg Big Band és a reggae őshazájába, Jamaicába repítő Shanti Ska Tones lépett az érdeklődő közönség elé.

Pünkösd vasárnap, zenés délutánt szervezett a Kőszeg Big Band alakulata. Ragyogó napsütésben a Mississippi Moon csapata lépett először a színpadra, sajnos ezen a koncerten még nem voltunk kameránkkal jelen, de reméljük a következő fellépésükön már a hallgatóság sorai közt tudhatjuk magunkat. A könnyed zenei csemegék sorában ezután a szombathelyi Ujvári Timi & Hot Stuff szerzett élményteli perceket. Timi bámulatos hangjával fazont adott remek csapatának, koncertjük végén vastaps és újrázás volt a jutalom a nézőknek.

Ezután a szervező Kőszeg Big Band fújta teljes erőbedobással slágereit, fantasztikus szólókkal, és itt sem maradt ráadás nélkül a közönség. Az est fénypontjaként a Shanti Ska Tones új felállásban, új dalokkal lépett a színpadra. A dalok szárnyán Jamaicába, a reggae és a ska őshazájába repültünk velük.

Könnyed, lélegzetelállító, káprázatos estét kaptunk, méltó volt pünkösd ünnepéhez.


A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás