Érdemes turistának lenni! - Írottkő Natúrpark Turista Kártya

2012.06.05. - 00:15 | vaskarika.hu

Érdemes turistának lenni! - Írottkő Natúrpark Turista Kártya

Mi várja a látogatót Kőszegen és az Írottkő-Geschriebenstein Natúrparkban? Gasztronómiai és történelmi fesztiválok, vezetett gyalogos és kerékpáros túrák, borkóstolók, és egy igazán vendégbarát gesztus a natúrparki szolgáltatók részéről: 2012. június 1-től a magyar és osztrák natúrpark irodákban (Kőszeg, Léka, Rohonc), illetve a szálláshelyeken is átvehetik az Írottkő Natúrpark vendégei az ingyenes, kedvezményekre jogosító kártyát.

Kistérség - Írottkő/Geschriebenstein Natúrpark Turista Kártya 

A Kőszegi Kistérség - Írottkő/Geschriebenstein Natúrpark Turista Kártya azoknak nyújt kedvezményt, akik a Natúrparkban töltenek legalább három éjszakát és a szállásdíj mellett az idegenforgalmi adót befizetik.

A kártya az Írottkő Natúrparkért Egyesület gondozásában, a REGIONET aktív program keretében a Kőszegi Többcélú Kistérségi Társulás finanszírozásában került kiadásra; a füzet tartalmazza a kedvezményt nyújtó szolgáltató helyek listáját és a kedvezmény mértékét.

A 40 szolgáltató között múzeum, vendéglátóhely, horgászási lehetőség, kerékpár-kölcsönzés éppúgy megtalálható, mint cukrászda, vagy borospince.

A legfontosabb változás a 2009-es kiadáshoz képest, hogy osztrák szolgáltatók is csatlakoztak a kedvezményt nyújtók sorához, és a Geschriebenstein Natúrpark szállóvendégei is részesülnek a kedvezményekben.

A kártya tulajdonosai kedvezményes Turista Parkoló bérletet válthatnak Kőszegen, illetve ingyenes információs csomagot vehetnek át a Tourinform irodában!

A kedvezmények mellett egyedülálló kulturális és természeti értékek, valamint tisztán megőrzött vendégszeretet várja a látogatót a határon átnyúló natúrparkokban.

További információ: Írottkő Natúrparkért Egyesület

9730 Kőszeg, Rajnis utca 7.

Tel/fax: 003694/563-120, 563-121

www.naturpark.hu

E-mail:ine@t-online.hu,


Kedvezménylista

A kedvezménylista nagyfelbontásban itt letölthető!!


Új hozzászólás