Fúvósparádé - nemzetközi rezestalálkozó Csepregen

Képgaléria megtekintése2012.06.18. - 02:00 | Kóbor Károly

Fúvósparádé - nemzetközi rezestalálkozó Csepregen

A második nap nyitóprogramja a fúvószenekarok díszes bevonulása volt menetzenével a nemrég felújított gyönyörű Promenádra. A csepregi fúvósok minden egyes alakulatot zenével és ízes pálinkával fogadtak, majd Király Árpád polgármestere köszöntötte és ajándékokkal halmozta el a meghívott rezes csapatokat, akik Hollandiából, Horvátországból, Szentgotthárdról, Sopronból és Kőszegről érkeztek.

A csepregi mazsorettek káprázatos produkciója után, a Fő tértől a Deák utcai rendezvénysátorig reprezentatív felvonulást láthatott a nagyérdemű a kisváros utcáin. Csillogtak-villogtak, szépen szóltak a trombiták, harsonák, ütemre peregtek a dobok, az ablakok megteltek kíváncsiskodókkal, a járdákon integetett, tapsolt a nézősereg.

A rendezvénysátorban már teltház várta a zenekarokat, akik a fúvósrepertoár színe-javát felvonultatva késő estig fújták. A mazsorettek is megvillantották újra tudásukat, hogy ne csak a fülünk, hanem a szemünk is élvezzen páratlan előadásokat. Tiroli meglepetésműsorral is kedveskedtek a hazaiak, ekkor a hangulat már tetőfokára hágott az eseménydús műsorok és az "élet habos oldala" segítségével, de még csak ekkor jött a Kőszegi Big Band csapata, akik zenéjükkel dalra- és táncra fakasztották a jókedvű közönséget, hajnali kivirradtig. 


 

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás