Mr. X újra Bükön – villáminterjú Vastag Csabával

Képgaléria megtekintése2012.07.13. - 12:00 | Sulics Bogi - Fotók: Kóbor Károly

Mr. X újra Bükön – villáminterjú Vastag Csabával

Július 7-én ismét Bükre látogatott Vastag Csaba, az első X-Faktor nyertese. A közvetlen énekes hősiesen állta a lányok-asszonyok rohamát, a közös fotózást, dedikálást. A forró nyári délután sikerült egy villáminterjút készítenünk vele.

Fonogram-díjat kaptatok Tomival együtt az Év magyar dalára - Őrizd az álmod -, illetve a közönség szavazatai alapján az Év férfi énekes lettél. Mi a titka, hogy a verseny után is a TOP 10-ben vagy? 

A sikerek főleg Nektek, a közönségnek köszönhetőek. A sok támogatás, szavazat nélkül nem lennénk ilyen sikeresek. Nagyon sok szeretet kapunk a közönségtől, s a rajongók támogatása nélkül az előadók félkezű óriások lennének csak.

Évente több tehetségkutató műsor ontja az új "sztárokat". Mi a véleményed róluk, nem kell tartani a konkurenciától?

Akikkel egy műsorban szerepeltem, azokkal a mai napig barátságban vagyok, nem a vetélytársat látom bennük. Egy-egy ilyen műsor arra jó, hogy megismerjük saját határainkat, megszerettessük magunkat a közönséggel. Mindenki más és más egyéniség, másban jó. Azt majd az idő dönti el, ki mennyire tud élni ezzel a lehetőségekkel.

A sok meghívás, fellépés mellett van egy saját turnéd. A testvéreddel, Tomival és a Fánk zenekarral járjátok az országot. Mi a Gyere velem! koncertsorozat célja?

Szeretnék egy nagykoncertet tartani az évvége, jövő év eleje felé. Ez amolyan bevezető koncert, így mindenki találkozhat velem, hiszen az egész országot bejárjuk. Minden helyszínen meglepetésekkel is várjuk a közönséget. Egy-egy ilyen alkalom sokkal családiasabb, mint egy arénabeli. Lehetőség van koncertek előtt vagy után beszélgetésre a rajongókkal. 


Ennyi fellépés mennyire megterhelő? Most is Bükről Békéscsaba mellé mész, az több mint 600 km.

Jó kondi kell mindenképpen hozzá. Igyekszem én vezetni, így gyorsabban telik számomra is az idő. Ilyenkor szoktam az e-mail-ekre válaszolni, intézni az ügyes-bajos dolgaimat. A fellépések előtt tájékozódni szoktam a helyszínekről, valamint fejben felkészülök a műsorra. Minden egyes koncertre más dalsorrendet állítok fel, más fellépőruhát választok, hiszen ezt megérdemli a közönség.

Mikorra tervezed az új klippedet, CD-t?

A videoklipp a napokban látható lesz - szerdán volt a premier - a szerk. -, a CD-t néhány hónapon belül szeretném, ha elkészülne. Nem akarjuk elkapkodni, a minőségre törekszünk. Ez legyen meglepetés!

Nagyon köszönöm, hogy szakítottál időt erre a beszélgetésre! További sok sikert!

Én is köszönöm a lehetőséget!

Még néhány közös fotó készült a rajongókkal és Csabi elindult a Vénusz fénye után....

Kapcsolódó írásunk:

Vastag Csaba hűsített Bükfürdőn - Summer Jam 2012

2012.07.08. - 21:00 | Kóbor Károly - Képgaléria megtekintése

Vastag Csaba hűsített Bükfürdőn - Summer Jam 2012

Vastag Csaba adott koncertet a Büki Gyógyfürdőben rajongói örömére. A forró nyárban tüzesre perzselődött az amúgy is bronzbarna közönség a dalok hallatán. Csaba kétszer is elhagyta a pódiumot, és közönségével elvegyülve énekelt mindenki boldogságára. A műsor után fényképes aláírásával örvendeztette meg hódolóit: volt, kinek csak aláírás jutott a végén, de üres kézzel senki nem távozott a helyszínről. Aki nem állt sorba ezért a kegyért, az is "vastagabb" lett egy fantasztikus élő előadással. Nekünk is jutott egy extra villáminterjú, amit a későbbiekben közzé is teszünk portálunkon.

 

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás