Melltartóba kapaszkodtak a legiósok - Háremrablás Szultániában - Savaria Karnevál 2012

Képgaléria megtekintése2012.08.26. - 18:00 | Dart, Makrai Tamás

Melltartóba kapaszkodtak a legiósok - Háremrablás Szultániában - Savaria Karnevál 2012

A Szultánia Kávéház (Cafe Frei) háremhölgyeit őrző török ékesszólása és fondorlatos cselvetése is kevés volt ahhoz, hogy a Legio marcona vitézei ne szabadítsák meg őt mindennapi szempárásító élményadagjától: szemrevaló hastáncosaitól. Császári adót hajtottak be a „Kézfogás a gyermekekért" Egyesület támogatására, ám némi vita támadt az adószedő és a háremet őrző eunuch között, így a teljes hastáncos csapatot elrekvirálták.

Szombat délután a Szultánia Kávézóvá átalakult Frei Cafe előtt hastáncosok kígyóztak lüktető zenére, majd megjelent a Római Birodalom adószedője, a XV. Apollinaris Legio, hogy beszedje a császári adót.

A korábbi évek sarcbehajtása során az eunuch ellenállt a legiósoknak, és vérét áldozta szépséges lányaiért. Idén a háremőr némi szóváltás után, és "súlyos fizikai ráhatásra" szabad prédaként átengedte válogatott hölgyeit. Az adószedő Szultánia békésen kávézgató vendégeit is kérte adakozásra a jótékony cél érdekében - a Rumi Többcélú Gyógypedagógiai Intézményt és a gencsapáti Ernuszt Kelemen Gyermekotthont segítendő. 


A pénzgyűjtés után - az előző évek gyakorlatával ellentétben - nem karvastagságú kötéllel verték rabigába az igéző bajadérokat, hanem a szökést meggátolva melltartópántjaikba kapaszkodva terelgették őket a város Fő terén át a Történelmi Témaparkig. 

A legiós táborban a centurio elosztotta a lányokat veteránjai közt, akik röpke időre sátraikba vonultak velük. Az ott történtekről nincsenek autentikus információink, és talán nem is ránk tartozik...


A Savaria Karnevál ideje alatt adományaikkal, a „Kézfogás a gyermekekért" szociális egyesület közreműködésével támogathatják a Rumi Többcélú Gyógypedagógiai Intézményt, és az Ernuszt Kelemen Gyermekotthont Gencsapátiban, elsősorban kültéren használható szabadidős játékokkal ( a családoknál "kinőtt", használható állapotban lévő gyermekbiciklik, roller, görkori, korcsolya, tollas, stb ). Mindkét intézmény különböző korú gyermekekkel foglalkozik, így a 3-18 éves korig terjedő időszak játékait örömmel fogadjuk. Ezenfelül a pénzadományokat is örömmel veszünk, a befolyt összeget az egyesület a felajánlott sport-és játékeszközöknél esetlegesen felmerülő javítási költségek fedezésére kívánja fordítani.

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás