Négy férfi gatyában - zenés vígjáték Körmenden (febr. 2.)

2013.01.28. - 14:00 | vaskarika.hu

Négy férfi gatyában - zenés vígjáték Körmenden (febr. 2.)

Helyszín: Körmend, Színház

Dátum: 2013.02.02.

Fodor Zsóka, Nyertes Zsuzsa, Fogarassy Bernadett, Balázs Andrea, Straub Dezső, Böröndi Tamás, Beleznay Endre, Straub Péter személyében parádés szereposztással látható a Négy férfi gatyában című zenés vígjáték Körmenden, a Batthyány-kastélyban február 2-án 19 órakor! Remek színházi kikapcsolódásnak ígérkezik.

A fővárosi Fogi Színház - B. Bulvárszínház előadásában, február 2-án este Körmenden, a Batthány-kastélyban láthatják az érdeklődők Marc Camoletti zenés vígjátékát Négy férfi gatyában címmel.

Ha egy darabban négy nő él egy lakásban, abból béke sohasem lehet! Mert, ha a háztulajdonosnak, például apróhirdetést van  kedve  feladni,  biztos,  hogy  az  albérlőknek,  de  még  a  szobalánynak  is  kedve  szottyan  ugyanazt  megtenni.  Ki  a  lakást  akarja kiadni, ki önmagát eladni, ki modellt keres a festményéhez, ki pedig zongoratanítványt. A megszólított urak pedig  érkeznek is szép sorjában, de, hogy nem abban a sorrendben, ahogyan azt a hölgyek várják, abban biztosak lehetünk.

A  keveredések,  félreértések  hahotafakasztó helyzeteket produkálnak, a nézők meg dőlnek a nevetéstől. Addig nem szabadulhatunk az őrülettől, amíg „legatyásodva" minden kandúr a párjára nem lel. Gyorsan elszalad az a két fergeteges felvonás, és mire a csomók kibogozódnak, elfelejtjük  minden  hétköznapi  búnkat,  bajunkat.  A vidám, kissé pikáns, remek poénoktól sem mentes darab nagyszerű őszi színházi kikapcsolódásnak ígérkezik.


Szereposztás: 

Georgette, tulajdonos  - Fodor Zsóka 
Jacqueline, festőművész  - Nyertes Zsuzsa
Janine, zongoratanárnő  - Fogarassy Bernadett
Berthe, szobalány  - Balázs Andrea
Bernard, a lakást akarja kivenni  - Böröndi Tamás
Spartacus, modell  - Beleznay Endre
Jean, zongorázni akar  - Straub Péter
Bertrand, feleséget keres  - Straub Dezső

Dalszövegek: Bencze Balázs
Zenéjét szerezte: Rossa László
Rendező: Straub Dezső

Fogi Színház a Facebookon! Honlap: www.bulvarszinhaz.hu

A Fogi Színház - B. Bulvárszínház - alapította: Fogarassy András - az elmúlt tíz évben több tucat színdarabot állított színpadra és vitte el a színműveket különböző városokba, kulturális intézményekbe, művelődési házakba, városi színházakba. Az idén két ősbemutatóra is sor került: gyermekeknek a Nils Holgersson csodálatos utazása a vadludakkal című mesejáték, a felnőttek számára pedig a francia Louis Velle: Randevú Párizsban, avagy Szenteltvíz és kokain című vígjáték. Mindkét színdarab óriási országos sikernek néz elébe.

Belépőjegyek:

elővételben: 2400 Ft (Körmendi Kulturális Központ)

helyszínen: 2900 Ft,

diák/nyugdíjas: 1500 Ft

Új hozzászólás