A Magház Kultúrkocsma hétvégi programjai (nov. 9-10.)

2012.11.08. - 00:30 | vaskarika.hu

A Magház Kultúrkocsma hétvégi programjai (nov. 9-10.)

Helyszín: Szombathely, Magház

Dátum: 2012.11.09 - 10.

Pénteken a Magházban Nagy Jácint fotókiállítását láthatjuk, majd Sickratman ad koncertet. Szombaton a helyi amatőr zenekaroké lesz a színpad, ahol minden műfaj kedvelője megtalálja a kedvére valót. A koncertek után LLKRNDSZ zenéli át az éjszakát.

november 9. (péntek)

19:00

Nagy Jácint fotókiállítása "Szubjektív Objektív" címmel.

A kiállítást megnyitja Kovács Ibolya. A galéria a kiállítás időtartama alatt át fog alakulni egy külön kis világgá, de hogy milyenné, az meglepetés.


21:00

Sickratman koncert

Sickratmant, vagyis Paizs Miklóst már igencsak régóta ismerhetjük, a Korai Öröm tagjaként például (többek között), ahol különleges hangszereken játszott annak idején. A budapesti Tan Kapuja Buddhista Főiskola diákja volt, itt ismerkedett meg a Belga tagjaival ami ennek köszönhetően alakult meg s amiben Miklós is közreműködött az első lemeznél, majd kivált a bandából. Haikukat írt, a Tilos Rádió kuratóriumi tagjaként volt még ismert, rapper, s a polgárpukkasztás mestere, igazi ellentüntető egy személyben. Amikor Sickratman néven kiadta Buzi-e vagy? című albumát, ő lett az ügyeletes "underground sztár".

Ezután, 7 évnyi hallgatás után megjelent a második Sickratman-nagylemez, a Nagy Én címmel. Az albumról és a Buzi-e vagy? lemezhez viszonyított változásokról így nyilatkozott Miki: "Először is más a hangzás: az első lemezen szerkesztett zene, a másodikon élőben följátszott hallható, aztán az első lemez Titusz-dominanciájával szemben ez a lemez Szántófaszi dominanciájú. Továbbá míg első lemezemen a nagyobb, társadalmi kérdések foglalkoztattak, nemzethalál, ilyenek, addig új albumomon az emberi lélek mikrorezdüléseit vizsgálom, nem lankadó odaadással." Paizs a tagcserékkel kapcsolatban hozzátette: "A zenekar maradéktalanul kicserélődött. Egy gitáros (Rigó) helyett lett két másik (Szántó Faszi, Viktor), a világ 5. legjobb basszerosa (PG) helyett egy első zenekaros csikó (Albert), és a lábdobszólista (Viktor) helyett a dobosmasztodon (Farkasember), majd annak a fia (Kisfarkasember), és hát hét év alatt végeredményben én is kicserélődtem."

Egy dolog biztos ő sosem rejtegeti véleményét.

Belépő: 800 Ft


November 10. (Szombat)

19.00

Amatőr zenekarok estje

Egy este, mely teret ad a helyi amatőr zenekaroknak, hogy megmutassák magukat. Minden műfaj kedvelője megtalálja a neki valót.  Ezt folytatásosra tervezzük.

Fellépők:

19:00 Zombie Machine

20:00 20ON4 

21:00 Újvilág Utca

22:30-23:00 Plazma Beat 

Belépő: 250 Ft

A koncertek után az Artical Session oszlopos tagja, dj-je, LLKRNDSZ, avagy Lélekrendész fogja átzenélni az éjszakát.


Új hozzászólás