Dobokról az asztal tetejére - Lunchbox és Soulwave koncertek a Magházban

Képgaléria megtekintése2012.12.30. - 13:00 | Görcz Andrea

Dobokról az asztal tetejére - Lunchbox és Soulwave koncertek a Magházban

Akik már felocsúdtak a karácsonyi ünneplésből és/vagy lemaradtak a Reggaekarácsonyról, december 28-án este felcsavarhatták a szőnyeget! A Soulwave és a Lunchbox zenekarok koncerteztek a Magházban.

Kő kövön nem maradt! Már az első fellépés előtti órákban sem lehetett üres asztalt találni. Később, a Soulwave színpadra lépésével azonban a probléma megoldódni látszott, hisz színültig megtelt a tánctér. A körmendi együttes post grunge számokkal pörgette fel a közönséget, alternatív rock számaik alatt pedig beözönlöttek a fiatal lánykák, s feltöltötték az első sorokat. Nem csoda, hisz Fodor Máté, az együttes frontembere igazi show-val kedveskedett nekik. A dobokról az asztalokra ugrált, pacsizott és énekelt a közönséggel.

Valóban megalapozta a hangulatot a Lunchbox zenekarnak, akik már első akkordjaikkal úgy feltöltötték emberekkel a teret, hogy mozdulni is alig lehetett. A poprock szcénában utazó Lunchbox már méltán ismert helyi körökben, számtalanszor rengették meg a szombathelyi szórakozóhelyek deszkáit. Lengtek is a karok a levegőben, párhuzamosan a gitárokkal. Énekeltek, tapsoltak, visszatapsoltak. Táncoltak reggelig, ünnepelték a fiatalságot, az életet.


A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás

Korábbi hozzászólások

Horváth Gábor 2012.12.30. - 22:36
A Soulwave zenekar frontembere Fodor Máté (Gergő sokkal inkább kosaras :)
BLH 2012.12.30. - 22:56
:)) Köszi, javítottuk, elnézést érte!