Nagycsaládosok Batyusbálja Sárváron

Képgaléria megtekintése2013.02.14. - 00:10 | vaskarika.hu - Fotók: Makrai Tamás

Nagycsaládosok Batyusbálja Sárváron

Szombaton rendezték meg Sárváron a Nagycsaládosok Batyusbálját. A második alkalommal tartott rendezvényen a bölcs mosoly, a felhőtlen vidámság, a kicsattanó jókedv, a csintalan gyermekzsivaj és a házi készítésű ínyencségek uralkodtak, a Mira Orien Art orientális táncosai pedig színes hastáncműsorral szolgáltak.

A vidám, fesztelen légkörben mulatozó bálozókat, ebben az évben is Sárai Péterné, a sárvári Nagycsaládos Egyesület elnöke invitálta a közös dinom-dánomra. A valóban családias hangulatú zenés-táncos mulatságnak ez alkalommal is,- akárcsak az előző évben- ,a Szent László Katolikus Iskola ebédlője adott otthont.

A második alkalommal tartott rendezvényen a boldog mosoly, a felhőtlen vidámság, a kicsattanó jókedv, a csintalan gyermekzsivaj és a házi készítésű ínyencségek uralkodtak. Kóstolhattunk különleges édességeket, borkorcsolyákat, jófajta borokat, de még igazi kuriózumszámba menő rózsabort is. Hogy mi volt a közös bennük? Valamennyi jóféle étel és ital „batyuban" érkezett a bálra, a méltán büszke gazda vállán, saját készítésű volt mindahány finomság.


Táncos mulatság lévén a család apraja-nagyja együtt ropta, volt móka, kacagás, no és műsor is: hastánc. A Mira Orient Art orientális tánccsoport (Sárváron Cerah hastánccsoport néven ismert inkább) idén is hatalmas örömmel tett eleget a jótékonysági felkérésnek, hogy táncprodukcióikkal szórakoztassák a kicsiket és felnőtteteket. Ezúttal sem maradhatott el a közös táncolás.

Ez a bál ugyan nem tarthatott kakasszóig, hiszen az apróságok hamarabb kidőltek a táncmulatság forgatagában, anyu és apu vállán megpihenve batyuként indultak haza. Ám a korosabbak jól elhúzták, no nem a nótát, hanem az időt. Már majdnem éjfélt ütött az óra, mikor elköszöntünk, s még nem temették a vonót helyettesítő DJ pultot.

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás