Orient-tál Jótékonysági Bál - újratöltve, videóval

Képgaléria megtekintése2013.02.14. - 00:15 | Tóth Péter

Orient-tál Jótékonysági Bál - újratöltve, videóval

A „Kézfogás a gyermekekért szociális egyesület” támogatására életre hívott bál már-már tradicionálissá vált az évek során és a résztvevőknek kiváló szórakozást nyújtott. Évről-évre jobb és még jobb lett, így az idei bálon elért színvonal megtartása kötelező feladata lesz a szervezőknek: az igényt ők ültették el a résztvevőkben.

A bálba időben érkezők megtapasztalhatták azt a ritka érzést, hogy a Legio katonái fogadják őket a bejáratnál, s így léphetnek a bálterembe. A karitatív est fővédnökének, Marton Zsolt alpolgármester úrnak frappáns nyitóbeszéde és a Savaria Legio bevonulása után Kleopátra ez évi lakomájának első táncos produkcióját láthattuk.

A vacsorát követően kicsit kizökkentünk a mesés Kelet világából és az ókori Savariát magunk mögött hagyva Meggie & Géza meglepetés produkciója következett.


A bál hivatalos nyitótánca egy bécsi keringő volt, melyet a Legio és a Mira Orient Art közösen adott elő. A két csoport ezt a táncot kifejezetten erre az alkalomra készítette, melynek része volt a bálozók felkérése és táncba csábítása is.

Nem azért Orient a bál, hogy megfeledkezzünk a hastáncról, mert újra visszafoglalta a terepet Kelet. A Mira Orient Art-Szombathely, Török Anna-Tapolca, Mikola Nikoletta-Sümeg, és az est nemzetközi sztárja Schafer Katalin lépett fel az orientális táncshowban.

Schafer Katalin modern tánccal ötvözte a hagyományos kelettáncát, így lett egésszé, amint a Schafer Airlines stewardess-éből igazi orientális táncművésszé vált Katalin.


A tombolasorsoláson rengeteg nyeremény talált gazdára, majd a szabadrázású csipőbajnokságon sikerült nem megnyerni a Bál Szultána és Szultán címet a hárememmel, de legalább megpróbáltuk. Majd jövőre!
Mi készülni fogunk az V. Orient-Tál Jótékonysági Bálra, ahogy várhatóan az a közel 150 fő is, aki megtisztelte az eseményt, és a nemes cél mellett felhőtlenül szórakozott.

 

A fergeteges Kelet estje - Orient-Tál Jótékonysági Bál 2013 (fotóriport)

2013.02.09. - 15:30 | Dart - Képgaléria megtekintése

A fergeteges Kelet estje - Orient-Tál Jótékonysági Bál 2013 (fotóriport)

2013. február 8-án, pénteken este a Palace Cafe & Restaurantban, immár negyedik alkalommal tárta ki kapuit az Orient-Tál Jótékonysági Bál. Egy este erejéig a káprázatos Kelet ismét életre kelt, hogy a báli mulatozás mellett segítsen: a bálozók belépőik megvásárlásával a Kézfogás a gyermekekért Szociális Egyesületet támogatták!

 

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás