SzabadPéntek - Slash lehet a Tankcsapda új gitárosa

2013.03.01. - 00:30 | Hírlovagok

SzabadPéntek - Slash lehet a Tankcsapda új gitárosa

„Össze kell szednie magát, ha Cserkó helyére kíván lépni, de egyelőre úgy néz ki, megvan benne a szükséges plusz.” Figyelem: szabadpénteki szabadszájú és szabadelméjű bit-orkodás.

Úgy tűnik, ha lassan is, de biztosan rendeződik a Tankcsapda helyzete gitárügyileg - a 2011-ben kivált Molnár „Cseresznye" Levente akkora űrt hagyott maga után, hogy csak két gitárossal, a már stabil tag Sidlovics Gáborral és a Guns N' Rosesból ismerős Slash-sel tudják pótolni.

Jól be is basztam, mikor Cserkó megpattant. Nem volt frankó" - idézte fel lapunknak a történteket Lukács Laci, a banda énekes-basszusgitárosa.

Ez a Slash gyerek viszont lehet, hogy beválik, egy ideje figyelgetem, miket tol. Laza figura, és a februári pesti fellépésén meg is kérdeztem, hogy jönne-e zúzni hozzánk. A Tomi szerint (Fejes Tamás, dobos - a szerk.) nem hallotta meg a kérdést, mivel csak a hetedik sorig jutottunk, és elég nagy volt a hangzavar, de nagyon mosolygott, meg hát ki az a hülye, aki erre nemet mond, úgyhogy zsír. Nagyot fogunk ütni együtt!" - lelkesedett Laci, aki azt is elárulta: új lemezük, a Rockmaffia Debrecen Mol-kutakon történő terjesztése annyira jól sikerült, hogy elhatározták, felveszik a kapcsolatot a nagyobb élelmiszer-áruházláncokkal, gyógyszertárakkal, és a hentesekkel is.

Velem is sokszor előfordult, hogy épp tejet vagy szalonnapörcöt vettem, és eszembe jutott, hogy apám, de kurva jó lenne venni egy cd-t, és tök szar, hogy ott állsz, és nem tudsz. Úgyhogy ezen változtatni fogunk, keményen."

Slash menedzsmentjének Laci nemrégiben küldött egy e-mailt a zenekar tervezett turnéállomásairól, és az azt megelőző kocsmázásokról. „Ha próbálni nem is jön, leszarom, de ajánlom, hogy inni lejárjon velünk, nem komálom a kihúzást bandán belül."

Új hozzászólás

Korábbi hozzászólások

jutor 2013.03.01. - 13:36
Nem április,hanem március elseje van.
BLH 2013.03.01. - 14:12
Tudjuk, de ez ilyen, s ilyen is marad. Ezért a Lapszél besorolás és a rovatcím. Keep Smiling...