Átjáró Másként Roadshow a Rába Parkban

Képgaléria megtekintése2013.05.12. - 15:00 | Jene Bogi

Átjáró Másként Roadshow a Rába Parkban

Május 11-én, pénteken Körmendre, vagyis a második állomására érkezett az Átjáró Másként roadshow. Az április 27-i tehetségkutató három legjobbja adott koncertet a Rába Parkban: Szatmári Juli, az Újvilág Utca és a Stone Desert.

Nem fogadta kegyeibe az időjárás az Átjáró Másként tehetségkutató első három helyezettjét, akik a napokban a megye városaiban turnéznak. Május 10-én Vasváron, 11-én pedig Körmenden léptek a világot jelentő deszkákra.  

Szatmári Juli kezdte a sort szólóprodukciójával: egy akusztikus gitárral, gyönyörű hangjával és lassú, érzelmes számokkal. A fiatal szólista a tehetségkutatón több fellépési lehetőséget is kapott, valamint bezsebelhetett egy lemezszerződést is.

Másodikként az Újvilág Utca lépett fel a Rába Park közönsége előtt, akik kicsit a Kispál és a Borzra hajazó rock 'n' roll számaikkal pörgették fel a hangulatot. A zenekarban négy szombathelyi fiatalember zenél, akik 2012 óta játszanak a jelenlegi felállásban. Az együttes 2010-es megalakulása óta a fiúk már szerepeltek többek között a Vad Fruttik előzenekaraként is, és közönségdíjat kaptak a Star(t) tehetségkutatón. Az idei Átjáró Másként után újabb koncertlehetőségekkel térhettek haza.

A rendezvényt a 2006-ban alakult Stone Desert zárta, akik a versenyen szintén fellépéseket és lemezszerződést nyertek. Ők is rockot játszottak - saját számokat és feldolgozásokat egyaránt. Több dalt is előadtak a Roadtól, és a visszataps után is az ő slágerükkel, a Nem eléggel tették fel az i-re a pontot.

Legközelebb május 24-én, Sárváron láthatják az érdeklődők a három előadót.


Kapcsolódó írásunk:

Tarolt a Stone Desert és Szatmári Juli - Átjáró Másként 2013

2013.04.28. - 16:45 | Büki László 'Harlequin', Kánya Dóra - Fotók: Büki László - Képgaléria megtekintése

Tarolt a Stone Desert és Szatmári Juli - Átjáró Másként 2013

"Hang oké, fény oké, akkor hadd szóljon!" - szombaton hat órán keresztül dübörögtek az Oladi KIKI falai: hatodszorra rendezték meg a fiatal feltörekvő zenekaroknak, előadóknak szánt Átjáró Másként Amatőr Ifjúsági Tehetségkutató Könnyűzenei Fesztivált. A pénteki prevenciós nap után a szombat töviről hegyire a zenéről szólt. Nyolc csapat szállt versenybe, amin mindenki nyert, de a legnagyobbat a megosztott első helyen végző Stone Desert és Szatmári Juli. Az estét a Soulution koncertje zárta.

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás