Kakaó koncert, Maestro Frederico - Gyereknap Bükön

Képgaléria megtekintése2013.05.29. - 19:00 | Kóbor Károly

Kakaó koncert, Maestro Frederico - Gyereknap Bükön

Május utolsó vasárnapján a Büki Művelődési Központ Gyereknapra hívta a lurkókat. Mivel az idő nem volt kegyes, ezért nem a sportpályát, hanem a művelődési ház színháztermét töltötte be a zsibongás.

Népi fajátékok sokasága várta az apróságokat, majd a zalaegerszegi Kakaó zenekar adott a gyermekek számára élményteli koncertet. Együtt dalolt a Kakaó csapata a nagyérdeművel, szebbnél - szebb dalok hangzottak el a bő egyórás műsorban, ahol a közönséget is bevonták, és szerepre késztettek.

A játszóházban egész nap tehetségüket, ügyességüket bizonyíthatták a gyermekek, és aki ezen a napon álarc mögé akart bújni, annak az arcát is megfestették kívánság szerint. Maestro Frederico Szent György és a sárkány című bábjátékával varázsolta el hallgatóságát, hol pityergés, hol nevetés, hol pedig visítás volt a reakció, annak fényében, hogy az előadás épp milyen érzelmi hullámokat gerjesztett.

Annyi édes mosolyt láttunk ezen a napon a gyerkőcök arcán, annyi jókedvű gyermekkel találkoztunk, roppant jó volt érezni, hogy élvezik minden villanását a gyereknapnak. Élmény volt nekünk is minden perce, és talán egy picit vissza is tudunk adni ebből a hangulatból fotóinkkal. Köszönjük Bük!


A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás