Visszaszámlálás – hamarosan kezdődik a VI. Ismerős Arcok Tábor Csepregen

2013.06.26. - 14:00 | Delacasse Kriszta - Fotók: vaskarika.hu

Visszaszámlálás – hamarosan kezdődik a VI. Ismerős Arcok Tábor Csepregen

Helyszín: Csepreg

Dátum: 2013.07.04 - 06.

2013. július 4-6. között, immár hatodik alkalommal rendezik meg Csepregen az Országos Ismerős Arcok Tábort. A zenekar rajongóinak valódi zarándokhelyévé vált Ottó-kempingbe az ország minden területéről, sőt határainkon túlról is érkeznek vendégek. A tábor csúcspontja természetesen az Ismerős Arcok zenekar szombat esti koncertje lesz.

Már két és fél hónapja zajlik a visszaszámlálás a csepregi Ismerős Arcok Tábor baráti körében. Amint nyilvánosságra került a hivatalos időpont, azonnal megindult a számolgatás, talán 76-ról visszafelé.  S ha netán lett volna közben olyan rövid időszak, amikor valaki ne írta volna fel a nyitásig hátra lévő napok aktuális számát a közösség saját csoportfalára, valószínűleg csak azért történhetett, mert épp a tavalyi-tavalyelőtti események, élmények visszaidézése, vagy netán a tábor női tagjaiból évről évre megalakuló, s a Katapult zenekarral rendszeresen a színpadra lépő „ötye-fitye" kórus idei produkciójának tervezgetése folyt.

Aki egyszer is vendége volt az Ismerős Arcok Tábornak, az valószínűleg felejthetetlen élményekkel és a visszatérés reményével, sőt eltökéltségével távozott, a kemény mag pedig idén júliusban immár hatodik alkalommal fogja felverni sátrait Csepregen, az Ottó-kemping területén. Noha a hivatalos program csak július 4-én kezdődik, a visszatérő - vagy ahogyan sokan fogalmaznak - hazatérő „táborlakók" nagy része már nem csupán a nulladik, hanem a mínusz valahányadik napon beköltözik. Innen küldözgetik aztán majd a fotóikat, üzeneteiket azoknak a kevésbé szerencséseknek, akik csak később tudják megkezdeni szabadságukat, s persze napról napra többen várják együtt a helyszínen az érkező ismerős, vagy netán új arcokat.


A tábor idei programja ismét bőséges kínálattal kecsegteti a résztvevőket. A tábor lakóinak ügyességét, élelmességét, ismereteit próbára tévő vetélkedő, a különféle, gyermekeknek és felnőtteknek is elfoglaltságot nyújtó kézműves foglalkozások, továbbá ismeretterjesztő előadások mellett mindenekelőtt az esti koncertekkel: a fellépők listáján szerepel az ős P-Box, a Takáts Tamás Blues Band, a Karak, illetve a Rock Memories zenekarok. Azt hiszem, bátran mondható már hagyományosnak Gyurácz Tamás esti gitáros-énekes produkciója a beköltöző esten - idén Kovács Miklóssal kiegészülve, a már fent említett Katapult fellépése, vagy az Ot-tó Band várhatóan idén is fergeteges és öniróniát sem nélkülöző műsora.

A tábor csúcspontja természetesen az Ismerős Arcok zenekar szombat esti koncertje lesz, amikorra biztosan roskadásig megtelik majd a nagysátor, és remélhetőleg egy újabb „tábori dallal" a fülükben indulhatnak útra majd másnap a rajongók. Ám ne szaladjunk még ennyire előre, egyelőre csupán a visszaszámlálásnál tartunk! Hol is járunk? ...10...9...8...


Új hozzászólás