Ötcsillagos elismerés – Superbrands díjat kapott a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa

2013.06.28. - 17:00 | vaskarika.hu

Ötcsillagos elismerés – Superbrands díjat kapott a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa

A legkiválóbb márkának járó elismeréssel tüntette ki a Superbrands szakértői bizottsága a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa-t. A díjat elsőként ítélték oda vidéki wellness szállodának, ami rendkívüli megtiszteltetés, hiszen az eddigi díjazottak körében olyan ismert és világszinten nagy múltú szállodák magyarországi tagjai szerepelnek, mint a Kempinski Hotel Corvinus Budapest, a Budapest Marriott Hotel és a Hilton Budapest Hotel.

A legkiválóbb márkának járó elismeréssel díjazta a Spirit Hotel Thermal Spa-t a Superbrands szakértői bizottsága, amely több szempontból is nagy megtiszteltetésnek számít. A Superbrands 2013-ban az elmúlt évekhez képest nagyobb hangsúlyt fektetett a fogyasztók elérésére, így a bizottság értékelése 2013-ban a GfK Piackutató Intézet által a fogyasztók körében végzett online márkaismertség és kedveltség kutatással is kiegészült, ami a szálloda számára a legfontosabb visszacsatolás. Ezen túl a díjat elsőként ítélték oda vidéki wellness szállodának, amellyel a Spirit neves, világszinten elismert szállodák mellett sorakozik fel.

„A Spirit Hotel Thermal Spa számos rangos díjjal büszkélkedhet, amelyek mellett kiemelkedő helyet foglal el a Superbrands díj, ami egyszerre jelent szakmai elismerést, és a vendégeinktől való szívet melengető visszajelzést is." - mondja Lamperth Judit, a szálloda vezérigazgatója.

A Spirit Hotel az ötcsillagos kényeztetés szakértőjeként egyedülálló pihenési és feltöltődési lehetőségeket kínál. A felüdítő vizes élmények, a kiváló szakértelmet tükröző spa és wellness kezelések, a beauty szolgáltatások, a harmonikus, magas színvonalú gasztronómiai élvezetek és az ötcsillagos kényelem ápolja és kényezteti a testet és a lelket egyaránt.

„A Spirit ötödik elemként harmonikusan egyesíti a víz, a tűz, a föld és a levegő természetes gyógyító és megújító erejét, miközben a luxus maximális érzetével minden érzéket kielégítő kényelmet és pihenést biztosít." - mutatja be a szálloda sajátságait a Vezérigazgató Asszony. „Büszkék vagyunk rá, hogy ötcsillagos vidéki wellness szállodaként a visszatérő vendégeink elismerése mellett a Superbrands díj is tanúsítja szállodánk sikerességét, munkatársaink elhivatottságát és szakértelmünk jelentőségét."
A Spirit Hotel Thermal Spa kiemelkedő munkájának bizonyítékaként a szálloda tulajdonosai, dr. Bálintfy Gábor és Pocsai Alex, 2013-ban elnyerték „Az Év Hotelier" címet, ami a Superbrands díj mellett szintén igazolja a szálloda szakértelmét és magas minőségét.

Új hozzászólás