"Hello, Béla vagyok!" - Zombik ijesztgettek Szombathelyen

Képgaléria megtekintése2013.10.31. - 00:10 | Jene Bogi - Fotók: Dart

"Hello, Béla vagyok!" - Zombik ijesztgettek Szombathelyen

Szombathely Diákönkormányzata tökfaragást és jelmezes felvonulást szervezett Halloween alkalmából. A menet az MMIK-tól Fő teréig riogatta a békés járókelőket. A zombik és zombinák hangulatáról az Újvilág Utca gondoskodott.

HIRDETÉS

Szombathely Diákönkormányzata idén is megrendezte halloweeni programjait. Délután tökfaragó versenyt tartottak a LOGO Ifjúsági Szolgálat irodájában. Kicsik, és nagyok is jöttek, mindenki élvezte a közös munkát. Időközben eluralkodott a jókedv a társaságon, röpködtek a "tökösebbnél tökösebb", egy idő után meglehetősen fárasztóvá váló poénok és szóviccek: senki nem töketlenkedett, igazán tökéletes alkotások születtek, tök jó móka volt.

A lámpások zsűrizése és a díjak kiosztása után elindult a jelmezes felvonulás. Félig-meddig szervezőként, amolyan segítőként azt mondhatom, senki nem számított akkora tömegre, ami megjelent este az MMIK előtt. Mindenfelé halottakat, zombikat, vámpírokat láttunk, de akadt még halott menyasszony, és nekromanta is. A menetet, mint egy furcsa idegenvezető, egy - a saját elmondása szerint - messzi galaxisból érkezett pap vezette, akinek épelméjűségében nem lehettünk biztosak, de ebből adódóan nagyon szórakoztatóan terelgette a holtak népes táborát a főtér felé.

A téren megálltunk, s a napot a "Hello, Béla vagyok" kezdetű csapatjáték, és az Újvilág Utca koncertje zárta.

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás