Kötelező HC-feladat a Végállomásban (ápr.18)

2009.04.16. - 09:00 | vaskarika.hu

Kötelező HC-feladat a Végállomásban (ápr.18)

Helyszín: Végállomás Klub

Dátum: 2009.04.18.

Április 18-án kerül megrendezésre a következő S.C.H.C fesztivál a szombathelyi Végállomás Klubban. Már az avar korban is őrlő Liberal Youth és a Social Free Face mellett még a szintén helyben futó Stolen Truth, a budapesti Wasted Struggle, a Wroongg!, valamint a csak germán csajokból álló zenekar, a Trouble Kid fogja zúzni a kukoricát. Kezdés: 21.00h. Belépő: egy Mátyás

A szombathelyi Liberal Youth 1995 óta ünnepelt primadonnája a hardcore-t jelentő deszkáknak, 3 albummal a hátizsákjukban. Oldschool hardcore zenéjükkel az élő fellépéseken támadják le leginkább a mit sem sejtő füleket.

A Social Free Face a HC-sógor. A 1994-ben alakult zenekar egyik alapító tagja a Savaria Colonia Hardcore mozgalomnak és együtt lépnek fel a Liberal Youth-tal, mint ahogy ez szombaton is látszódni fog. A zenekar fellépett többek között a Madballal és a Los Fastidiossal is. Zenéjük és szövegeik falbontás közben gondolkodtatnak el leginkább. Több külföldi fellépés után a Szélsőségek sodrásában című albumuk az olasz hardcore színtér egyik meghatározó kiadója, a Bloody Tears Collective gondozásában is megjelent.

Benéz még: a szintén helyben futó Stolen Truth, a budapesti Wasted Struggle, a Wroonng!,valamint a germán csaj-zenekar a Trouble Kid.

Új hozzászólás