Zsédával a bálban - Megyei és városi bállal kezdődik a vasi báli szezon

2014.01.07. - 01:00 | vaskarika.hu

Zsédával a bálban - Megyei és városi bállal kezdődik a vasi báli szezon

Helyszín: Szombathely, Pannónia Étterem

Dátum: 2014.01.11.

A Vas Megyei Önkormányzat és Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata közös szervezésében, január 11-én, szombaton, Szombathelyen, a Pannónia étteremben megyei és városi bállal kezdődik az idei báli szezon Vas megyében.

HIRDETÉS

A megye és a város vezetői 19 órától fogadják a vendégeket. 20 órától dr. Kiss László alkotmánybíró, Vígh László kormánybiztos, Kovács Ferenc, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke és dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere mond köszöntőt.

A bálnyitó táncot a Savaria TSE táncosai adják elő. Az est sztárvendége Zséda lesz.

A bor- és pálinkaszalonban a megyei borversenyen kimagasló eredményeket elért Mándli Borház fehér-, rosé- és vörösborait, valamint a Birkás Pálinka Kft. díjnyertes pálinkakülönlegességeit kóstolhatják meg a bálozók.

A hagyományoknak megfelelően éjfélkor hirdetik ki Az év vasi embere 2013 díj nyertesét. A báli táncokhoz a zenét a Cabo Wabo Party Band szolgáltatja.

Belépők a Megyeháza elnöki titkárságán és Szombathely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Kabinet Irodájában igényelhetők. Jegyek vásárolhatók az AGORA- Jegyirodában (Szombathely Fő tér 10.)


Új hozzászólás