Vasárnapi vackorkodás feat. habos kakaó - Zenés családi játszóház a moziban

Képgaléria megtekintése2014.01.27. - 17:20 | Nagy Zoltán

Vasárnapi vackorkodás feat. habos kakaó - Zenés családi játszóház a moziban

Az AGORA kreatív brigádja ismét többórányi gyermeki önfeledtséget varázsolt a moziaulába! A vasárnap délelőtti családi partiban "fellépett" néhány rajzfilm, a népzene-néptánc páros, valamint a sokat sejtető, kézművesfoglalkozások névre hallgató kreatív bütykölde. Levezetett: habos kakaó. Nézegessen mosolygós gyermekarcokat a T. Olvasó!

2014-ben ismét kezdetét vette a családi, zenés játszóház program. Január 26-án a szokott helyszínen, az Agora- Savaria Filmszínházban vártak minden mesekedvelő családot.  

A gyermekes családok körében népszerű, vasárnap délelőtti programra érkezők most is kedvükre választhattak a film, a zene vagy a kézműves programok közül. A Boglya zenekar ismét elővette hangszereit, a felcsendülő zene táncra hívta a kicsiket és szüleiket egyaránt. A táncos körjátékban ügyeskedőket kakaójeggyel jutalmazták, amit a bárpultnál forró habos kakaóra válthattak be.

A kézműves foglalkozásokon királylány fejdíszt, koronát, zebra zoknibábot készíthettek a gyerekek. A Bóbita Játszóház ismét kiterítette játszószőnyegét, az asztalt pedig telerakták készségfejlesztő játékokkal. Az önfeledt szórakozás közben az ablakon kitekintve sűrű pelyhekben hullt már a hó... 

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás