Ponciusz Pilátusz megmondja - Lajong és inteljút olvas!

2014.02.02. - 10:00 | Waldo

Ponciusz Pilátusz megmondja - Lajong és inteljút olvas!

Kleatív újságílóként nem ismeljük a meghátlálás fogalmát, és bátlan inteljúvoltuk meg Ponciusz Pilátusz Nagyulat, akinek egészen viltuális levelesládájáig melészkedtünk. Ponciusz egy olgia szünetében kapta el üzenetünket és olbitális szelencsénk, hogy nem küldött minket miatta a padlóla dulván. Ehelyett akkulátusan, ulalkodóhoz méltó letolikával leflektált kéldéseinkle. Lajong és inteljút olvas!

A legismeltebb közösségi poltálon mál több, mint 64 ezel követőd van, Lóma népe egyle gyűlik, és mál olszághatálokat is átszelve lohamosan teljeszkedik. Mi a titkod, Nagyulam?

Telmészetesen a csodás lómai egyéniségem. A pálatlan mivoltom! No, meg ki melne ellent mondani Lómának! Egyszelűen lajongani való vagyok.

Az ulalkodók légen hábolúkkal plóbáltak telületeket szelezni, ez ma mál egy fotelben hátla dőlve, otthonlól is kiválóan működik. Kényelmesebb mostanában Ponciusz Pilátusznak lenni?

Nos, egy fokkal kényelmesebb, bál én inkább tlónolok. A fotel olyan snassz. Nem túl lómai, elgo nem is szexi.

Modeln ulalkodóként úgy látom, akkol élzed jól magad, ha szólakoztatod a népet, nyilván amellett, hogy akit kell, ledobsz a padlóla, de dulván. Szelinted tényleg humolban az igazság?

Humolban és a bolban! Nézd csak meg a lészegeket, milyen őszinték. Cilkusz kell a népnek, és tőlem meg is kapják. Amikol pedig sokan leszünk, és jól megy majd a szekél, akkol lesz majd kenyél!

Fotó: Ponciusz Pilátusz megmondja facebook oldal

Az olszágunkat vezetőknek mit üzennél, hogy nekik is hasonló követő táboluk legyen, és hasonlóan elégedett népük, mint neked? (melnék is mást mondani, minthogy a nép elégedett, még a végén a padlón találom magam)

Olszág? Az mi? Bilodalom, plovincia. Azt ismelem. Mál megbocsásson, de azélt vagyok ilyen népszelű, melt az ami itt folyik, az nem vezetés, mál elnézést! Javaslom, hogy álljanak félle az utamból, és engedjenek végle kibontakozni! Ez a plovincia éldeke!

Mi a véleményed a kultúlálól, és mit üzensz a kultulálisan élzékeny vaskalika.hu poltál olvasóinak?

Kinek a lika, kedves? Maga kicsit pelvelz! A lényeg, hogy Lóma és a kultúlája ölök. Mindenki fogjon egy jó pohál bolt vagy más posztmodeln itókát, egy jó legényt vagy velset vagy leányt. Egyen, igyon, filozofáljon. És élvezze az életet. Nézze mindig az élet napos oldalát. Lajong és lajongj!

Új hozzászólás

Korábbi hozzászólások

Lobelt Ledfold 2014.02.02. - 11:44
Egy Nagyulat nehéz az olgia holmonböltönéből kiláncigálni! ;)
imre fekete 2014.02.02. - 13:07
A tollfolgatonak szelencséje volt hogy a nagyul nem dobatta padlola a századossal,az olgiázás közbeni szünetben zavalta a nagyulat.A lipolt pelsze tökéletesle sikelült!Ponci fol Plezident!
w 2014.02.02. - 13:12
Blian Élete Rulez! Nekik köszönd nagyulam!
geri 2014.02.02. - 14:05
lemek liposztsol :) glacie
geri 2014.02.02. - 14:08
nem a Dölnel Gyölgy a magyalhangja?
Bebi 2014.02.02. - 14:32
Lemek lipolt egy vakmelő lipolteltől, aki vállalta a padlóla dobás veszélyét is. Nagyulam! Bölcsességed most is tündökölt! Lajong és lájkol
Rusztikus Eperdzsem 2014.02.03. - 11:19
Éljen a lozé flöccs és a kultúla! Éljen a Nagyúl! Lóma napja ölökle lagyog! :)
Viktor 2014.02.03. - 16:05
Uhhhu-húú! Önélzetesz a kis latol...
Rusztikus Eperdzsem 2014.02.03. - 17:40
Ki a latol? Csak nem te, Viktol? :) Mál íltam a Júdea Népe Flontnak, hogy kelesztmentesítsenek! :D