Budapest Bál a Budapest Bárral (febr. 21.)

2014.02.15. - 02:00 | vaskarika

Budapest Bál a Budapest Bárral (febr. 21.)

Helyszín: Budapest

Dátum: 2014.02.21.

Február a báli szezon és táncmulatságok időszaka. Hazánk egyik legszínesebb és legnépszerűbb együttese, a Budapest Bár a Libri Kiadóval és a Muzikum Klub és Bisztróval közösen ez alkalomból egy igazi különlegességgel várja a látogatókat, ahol az egész este báli protokoll szerint zajlik majd. Február 21-én, 19.30-tól fővárosunk szívében közösen rendezik meg az első Budapest Bált, mely során a zene, az irodalom, a színház, a gasztronómia különlegességeivel várják a hagyományt és a modern hangulatot egyaránt kedvelő vendégeket. Koncert, DJ, finom falatok, különleges színházi produkciók, egy izgalmas könyv és persze elengedhetetlen békebeli, századfordulós hangulat várja Mindannyiukat a Budapest Bálon – a Muzikum Klub és Bisztróban!

HIRDETÉS

Február hónapban rendre minden a farsangról, a bálokról, a közösségi izgalmas kikapcsolódásról szól. A Budapest Bár, napjaink egyik legnépszerűbb zenekarának neve egyet jelent a színes, élettel teli koncertekkel, az örömzenével. Zenéjükön keresztül korok, generációk és kultúrák találkoznak - a 15 tagú együttes kiváló muzsikusai és fantasztikus egyéniségű előadói által. A nagysikerű szilveszteri koncert után február 21-én, péntek este ismét a Muzikumban adnak  exkluzív koncertet, mely során - a zenekar öt énekessel: Behumi Dóri, Németh Juci, Rutkai Bori, Frenk És Keleti András fellépve - a Tőlük megszokott repertoárral, jól ismert dalaikkal igazi báli hangulatot teremtenek. A zenekar a „hagyományos" koncert után egy olyan, külön erre az alkalomra készült összeállítást is fog játszani, mely a századforduló hangulatát idéző zenei betétek után garantáltan táncra csábít mindenkit. Lesz tango, swing, rumba, és rengeteg olyan ismert dal, amelyeket eddig a Budapest Bár feldolgozásában még nem, vagy nagyon kevésszer lehetett hallani. Az élő koncert után DJ Jutasi szórakoztatja a továbbra is táncra vágyókat, az este stílusának megfelelő zenékkel.

A Budapest Bár koncertje mellett a Libri Kiadó gondozásában megjelent, s témájában a századfordulóhoz kapcsolódó kötet, az Emmuska kerül középpontba. A dualizmus korának Magyarországán játszódó kalandregénynek, Győrei Zsolt és Schlachtovszky Csaba „kackiás nemzeti vadregényének" figurái a Budapest Bálon megelevenednek a TÁP Színház segítségével; így a szerzők beöltözése mellett cserfes szobalányok, tökkelütött postamesterek, huncut apácák és ármánykodó arisztokraták, kotnyeles fürdőorvosok és western rajongó tanítók bukkannak fel a báli forgatagban.

A Muzikum Klub és Bisztró jóvoltából az üdvözlő italok után igazi gasztronómiai különlegességek várják a bálba érkezőket. Lesz Budapest Bál koktél, majd a vacsorapulton a hús, hal és vegetáriánus finomságokat kedvelők egyaránt találhatnak kedvükre valót.

Jöjjön el Ön is, és legyen részese egy igazi békebeli hangulatú bálnak, mely a Budapest Bár varázslatos zenéjétől lesz elbűvölő!

Részleteket az esttel, a menüvel, a helyszínnel és a fellépőkkel kapcsolatban a címen tudhatnak meg, illetve a Budapest Bár (https://www.facebook.com/budapestbarband?fref=ts) és a Muzikum Klub és Bisztró facebook oldalán (https://www.facebook.com/MuzikumKlub?fref=ts) találhatnak.

Belépőjegy: 14.990 Ft, mely magába foglalja a koncerteket, a színházi előadásokat, az üdvözlő italt és a vacsorát is.

Jegyeket a helyszínen lehet vásárolni (1088 Bp. Múzeum utca 7., 06-30-618-8670), illetve a Nyugati téri Libri könyvesboltban (1066 Bp. Nyugati tér 1. +36-1 789 5158), valamint előzetesen érdeklődni lehet a e-mail címen.


Új hozzászólás