Kowalsky, Kistehén, Szving nagyjai - Koncertek márciusban

2014.03.19. - 00:20 | vaskarika.hu

Kowalsky, Kistehén, Szving nagyjai - Koncertek márciusban

Helyszín: Vas megye

Dátum: 2014.03.21 - 30.

Március utolsó dekádján besűrűsödnek a zenei események és felélednek a klubok: a Magház Kistehén-CSS-Atakám-Angry Buddha zenei vonalára a Végállomás a Kowalsky-Grenma-AMD trojkával válaszol. A Sportház ismét bemutatja a Dés-Bereményi szerzőpáros már-már kultikus dalait Udvaros Dorottya, Básti Juli, Cserhalmi György és Kulka János előadásában. A Bartók Terem a szving szerelmeseinek kínál színvonalas szórakozást, immár hatodik alkalommal tisztelegve a korszak nagyságai előtt.

HIRDETÉS
március 21., péntek

21:00 - Magház

KiSTeHéN koncert

Menetrend:

21:00 - Újvilág utca
22:00 - KISTEHÉN

utána:
selecta: Silver (Soulution) Roots of the Majestyle MIX + Dj. Don

Koncert után Silver, a Soulution zenekar basszus-felelőse pörgeti a compact-okat, bólogattatás, táncoltatás apropóján. A szombathelyi banda egyik stílusszabásza megmutatja nekünk, hogy született meg az egyedi „majestyle" hangzás. Zenei tér, és időutazás a 70-es évektől napjainkig, a reggae-től a trap-ig, a funky-n keresztül hiphop-ig. Silver 10 év utána keverőpult mögött! Kihagyhatatlan! 

jegyek: elővételben: 1200Ft (A Magház alatt lévő Escobar-pubban lehet átvenni) helyszínen: 1500Ft

19.00 - Végállomás klub

Kowalsky meg a Vega

vendég: Phoenix Rt., Next Day
belépő: 2.000.- Ft

március 22., szombat

20.00 - Végállomás Klub

the Grenma

vendég: Our, Youth, Turn of Mind, Audio Love Nation, Stone Desert
belépő: 1.000.-


március 25. kedd

19.00 - AGORA - Művelődési és Sportház

Dés-Bereményi: Férfi és Nő koncert

Négy színészre és zenekarra

Mi történhet meg férfi és nő között? Minden. Bármi. A szenvedélytől a közönyig akármi. Össze lehet foglalni mindezt egyetlen koncertben? Igen. Legalábbis erre vállalkozik négy kiváló színész (két nő és két férfi) és egy kiváló zene. A szöveg sem utolsó. Átutazó, hallgass kicsit! Két lemez a '80-as évekből, azóta mindkettő legenda.

Fellép: Udvaros Dorottya, Básti Juli, Cserhalmi György és Kulka János.

Jegyek  4.500,- / 3.500,- / 2.900,- Ft-ért  válthatók az AGORA-Jegyirodában (Szombathely, Belsikátor 1. tel.: 94/511-266) és a www.jegymester.hu webáruházban.


március 26., szerda

20:00 - Magház

Creative Sound System koncert

A koncert után dj Don nyomja az alaphangulatot.

A Creative Sound System zenekar 2012 nyarán alakult Tapolcán. A 8 fős csapat olyan különböző zenei ízlésű barátokból, ismerősökből állt össze, akik korábban már álltak közösen színpadon. A tagok - sokszínűségükből adódóan - nem szerettek volna stílus és egyéb korlátok közé szorulni, ezért megalkották saját zenei világukat, amelyet különböző stílusok keveredése jellemez. Dalaikban megmutatkoznak reggae, funk, pop, rock, latin és jazz elemek is.
2013 októberében megjelent első - saját gondozásban rögzített és publikált - albumuk 11 saját dallal, amelynek címe: ,,Ez ugyanaz, csak teljesen más..." A zenekar bízik abban, hogy a műfaji átfedéseknek köszönhetően olyan zenei világot tud teremteni, amellyel minden korosztály azonosulni tud.

Böröczky Anna - ének
Fülöp Ádám - gitár, ének
Bartha József - billentyűs hangszerek
Lovász Barnabás - basszusgitár, vokál
Kurucz Ádám - dobok
Barta Péter - ütős hangszerek
Molnár Erika - szaxofon
Futó Kovács Szandra - trombita

Tavaly már felléptek a Magban, íme.

március 28., péntek

20:00 - Magház

Stíluskavalkád a Magban

fellép: Atakám
          Angry Buddha (Svájc)
utána: Tech-house, progressive house, techno Dj's: MilTone & Slave Jr.

március 29., szombat 

20.00 - Végállomás Klub

AMD

vendég: Social Free Face, Wroongg!, Doghitters, Holymans Glory
belépő: 1.000.-

20.30-21.30 - Cafe Frei

Gabesz Akusztik koncert

A gyertyafényes koncertre ezúttal egy tehetséges, fiatal szombathelyi zenészt kértünk fel, akit az Open Microphone sorozat első koncertjéről ismerhet a közönség. Saját magáról és az est programjáról Kiss Gábor így vall:

Van sok zenekar, akik megcsináltak dalokat ilyen-olyan ügyért, érzésért, bármiért. Ez nem egy olyan zenekar. Ez a „zenekar" mások dalait játssza. Nem úgy, mint egy zenekar, színpadon, fényekkel, nagy hangerővel. Csak egy sarokban, elmesél érzéseket dalokkal. Családiasan. Mert azt hiszem egy előadó dolga nem az, hogy megmutassa a saját világát a közönségnek, hanem épp ellenkezőleg. Azt kell megmutatnia a közönségnek, hogy ő is pontosan ugyanabból a világból jött, mint ők.

Évszámokat tekintve 1954-től napjainkig találhatunk meg dalokat a repertoárban, főként a blues, és a dallamosabb rock vonalából, de egy-két dal erejéig előfordul mainstream popzene, alternatív keringőzés Elefánt-módra is.

március 30., vasárnap

18:00 - Bartók Terem

A swing nagyjai VI.

Az Isis Big Band sok szeretettel meghívja Önt és kedves családját "A swing nagyjai" c. koncertsorozatának hatodik előadására.

Elhangzanak majd Michael Bublétól például a You Make Me Feel So Young, Feeling good, A Foggy Day, Come Fly With Me c. számok vagy éppen Robbie Williamstől a Beyond The Sea és még számtalan meglepetés műsorszám meglepetés vendégekkel.

Közreműködnek:
Horváth Meggie - ének
Korponay Zsófia - ének
Szabó Tibor - ének
Túri Lajos "Lui" - ének
Kőszegi Vonósok

Az este fővédnöke:
Dr. Puskás Tivadar - polgármester

Infó: Pintér Róbert 06-20/9136-904
http://www.isisbigband.hu/

Jegyek a Savaria Szimfonikus Zenekar jegyirodájában (Szombathely, Rákóczi u. 3.) elővételben és a koncert időpontjában is válthatók. Jegyár: 1000 Ft


Új hozzászólás