Béres Alexandra volt a sztárvendég - VI. Soproni Aerobiknap

Képgaléria megtekintése2014.04.10. - 22:00 | E.S. - Fotók: Somosi Tamás (www.somansky.com)

Béres Alexandra volt a sztárvendég - VI. Soproni Aerobiknap

Hölgyek százai vették birtokba a soproni MKB Arénát! Színesebbnél színesebb órák váltották egymást egész nap, és idén is a hazai fitneszvilág nagyjai látogattak el Sopronba, az aerobiknapra, hogy megmozgassák a résztvevőket.

A lelkes mozogni vágyók már az első órán rengetegen tornáztak Gáspár Katával egy szuper Aerobik Mix keretében. Szerencsére, senkit nem ijesztett el a „Tedd próbára kitartásod" plakát felirata, és most is volt 60 - vélhetően - nagyon jó erőnlétben lévő hölgy, aki vállalkozott rá, hogy teljesíti mind a 8 órát.

Őket a végén meg is jutalmaztuk. De talán, ami az ajándéknál sokkal fontosabb, hogy ők is, a többi résztvevő és természetesen mi is egy maradandó élménnyel, és egy felejthetetlen nappal lettünk gazdagabbak. Nagyon örülünk, hogy egyre több embert tudunk rávenni arra, hogy ebben a rohanó világban legalább ezt az egy napot mozgással töltse, hisz itt közvetlenül ismerhet meg különböző edzésformákat, az egészséges életmódhoz szükséges dolgokat, így könnyebben kiválaszthatja a hozzá legközelebb álló mozgásformát." - mondta el portálunknak Kreiszné B. Éva, a rendezvény egyik főszervezője.

Színesebbnél színesebb órák váltották egymást egész nap, és idén is a hazai fitneszvilág nagyjai látogattak el az aerobiknapra, hogy megmozgassák a résztvevőket.

"Könnyedebb táncos és az izmokat, állóképességet jobban próbára tevő erősítő órák váltották egymást. Sokak nagy örömére végre Béres Alexandra is rendezvényünk sztárvendége volt. Óriási sikert aratott Sifter Timi (Sifi) órája is - ő a magyarországi Kangoo Jumps hivatalos képviselője. A könnyedebb, szórakoztatóbb órák között érdemes kiemelni, Robert Birchbauer Sánchez Zumbáját, vagy három kiváló edző: Kiss Gábor, Molnár Miki és Vér Tomi fergeteges Dance Aerobik Party-ját. Majd Vér Tomi még egyszer színpadra állt Lőrincz Ernővel és Barta Petivel, ekkor sötétbe borult az Aréna, és egy fantasztikus hangulatú White box következett. A nap végére betettünk még egy újdonságot, a MyPilates órán is legyőzte a kíváncsiság a fáradtságot, és sokan tornáztak együtt Geszler Dorottyával." - tudtuk meg a másik főszervezőtől, Stánicz Edinától.

A nagyszínpad órái mellett, a kisteremben különböző korszerű erőfejlesztő, alakformáló gépekkel, eszközökkel ismerkedhettek az érdeklődők, valamint felváltva Spinning és Walkenergie órákon vehettek részt.

A szervezők tudatosan tették a tavasz kezdetére a Soproni Aerobiknapot. Ilyenkor ugyanis lekerül a nagykabát a hölgyekről, lassan közeledik a strandszezon. A női hiúság nagy úr, ilyenkor mindenki lázas edzésbe kezd, hogy majd nyáron, a vízparton alakjával lenyűgözhesse a kíváncsi szemeket.

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás