Már biztosan teltházas a Kispál és a Borz visszatérése a Fishingen

2014.04.17. - 00:15 | vaskarika.hu

Már biztosan teltházas a Kispál és a Borz visszatérése a Fishingen

Teltházas a Fishing on Orfű 0. napja, ahol négy év szünet után újra színpadra áll a Kispál és a Borz. A fesztiválra továbbra is kaphatóak 3 napos bérletek.

Elkelt minden jegy a Fishing nulladik napjára. Kispál és a Borz (Original) néven itt lép színpadra az alapító Bräutigam - Kispál - Lovasi - Ózdi felállás, hogy az első 4 sorlemez legjobb dalait adja elő.

"A Fishing pont attól élhető fesztivál, hogy nem engedünk be több embert, mint amennyi jól tudja magát érezni. A Kispál és a Borz koncertjének napjára árusított napijegyek, valamint a 4 napos bérletek összességében már most elérték ezt a határt." - mondták el a szervezők.

A fesztiválra továbbra is válthatóak 3 napos bérletek, a csütörtöki / pénteki / szombati napijegyek árusítását pedig leghamarabb májusban indítják el a szervezők.


A fesztiválon fellép napjaink minden fontos koncertzenekara: a Punnany Massif, a Brains, az Intim Torna Illegál, a Budapest Bár, a Péterfy Bori & Love Band, a Quimby, a Supernem, az Anna & the Barbies, a HS7, a Vad Fruttik, a Kiscsillag, a 30Y, a Subscribe, az Ivan & the Parazol, a PASO, a Carbonfools, Akkezdet Phiai, a Bëlga, a Fish!, az annabarbi, Odett, az Isten Háta Mögött, a Soerii & Poolek ULTRATRONIK 3000, az Alvin és a Mókusok, az Óriás, Ganxsta Zolee és a Kartel, a Hősök, A Kutya Vacsorája és még sokan mások.

3 napos bérletek kaphatóak a Ticketportál országos hálózatában, valamint a http://fishingonorfu.hu/2014/jegy.html weboldalon.

Minden további információ valmint a részletes zenei program megtalálható a www.fishingonorfu.hu oldalon.

Új hozzászólás