"Aludj máskor!" újratöltve - eddig nem közölt fotók

Képgaléria megtekintése2014.04.29. - 12:00 | vaskarika.hu - Fotók: Schmidt Attila, Auer Gábor

"Aludj máskor!" újratöltve - eddig nem közölt fotók

A verseny után 48 órával is 24 órázunk: eddig nem közölt fotókat teszünk közzé az eseményről, kiemelten a másnap reggeli órák történéseire és az eredményhirdetés pillanataira fókuszálva. Mindenkit megnyugtatunk: nincs több bőr a rókán!

HIRDETÉS

Előző írásaink a 24 órás vetélkedőről:

Darth Vader pislantott - X. Aludj máskor! 24 órás vetélkedő

2014.04.28. - 00:15 | Waldo - Fotók: Büki László 'Harlequin'

Darth Vader pislantott - X. Aludj máskor! 24 órás vetélkedő "Szombathelyen Darth Vader jelmezben, nyolc ufóval és két szexi titkárnővel felvonulni nem éppen mindennapi élmény." - Tizedik alkalommal rendezte meg az SRT-LOGO Ifjúsági Szolgálata a Vas megyei "Aludj máskor!" 24 órás vetélkedőt április 26-27-én az Oladi KIKI-ben. Mint eddig minden alkalommal, idén is fergeteges hangulatot varázsolt a tizenkét csapat a rendezvény helyszínére, ahol nem volt szokatlan egy-egy jelmezbe bújt lány, női ruhában uzsonnázó fiú, vagy épp Darth Vader, akit mi is elcsíptünk a rendezvény után egy rövid beszélgetésre. Dávid Noelt, az ADI Klub vezetőjét kérdeztük a verseny előkészületeiről és a rendezvényről.

Lógnak a szeren - X. Aludj máskor! 24 órás vetélkedő (fotóriport)

2014.04.27. - 02:30 | vaskarika.hu - Fotók: Waldo

Lógnak a szeren - X. Aludj máskor! 24 órás vetélkedő (fotóriport)

Tizedik alkalommal rendezte meg középiskolások részére az SRT-LOGO Ifjúsági Szolgálata a Vas megyei "Aludj máskor!" 24 órás vetélkedőt április 26-27-én az Oladi KIKI-ben. 12 csapat 600 fiatalja vesz részt a jó hangulatú, ügyességet, kreativitást és szellemi felkészültséget igénylő megmérettetésen, amelyet várhatóan vasárnap reggel 9-kor "fújnak le" a szervezők. Cikkünkben a szombat déltől délután 5-ig történt eseményekről számolunk be. Részletes cikkel és eddig nem közölt fotókkal hétfőn reggel jelentkezünk!

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás