Kultúr körút 30. - Büki László fotókiállítása a 30Y buszon

2014.05.20. - 20:00 | vaskarika.hu

Kultúr körút 30. - Büki László fotókiállítása a 30Y buszon

Rendhagyó kiállítóhellyel bővül Szombathely - a 30Y buszon először nyílik önálló tárlata helyi fotográfusnak. Büki László, lapunk fotósa Szombathely kiemelkedő kulturális eseményeiből villant fel 19 fotográfiát. Megnyitó: május 21., szerda, 17:00. Helyszín: a Sportház előtti térre begördülő 30Y busz.

A 30Y Kul-Tour-Busz május 21-től két hónapon keresztül új képanyaggal fogja róni az Olad-Kámon közti kilométereket. Az idei sajtófotó kiállítás kiemelt különdíjaként Büki László, lapunk fotósa nyert bemutatkozási lehetőséget a buszon, melyből a szervezők hagyományt kívánnak teremteni, azaz a többi helyi fotográfust is "utazóközönség-közelbe" szeretnék hozni.

Ezúttal Szombathely kiemelkedő kulturális eseményeiből fog 19 fotó szembeköszönni az utazóközönséggel, egyfajta városi kultúrkörképként. A tárlat címe is innét ered: Kultúr körút 30.

A tárlat a Sportház előtti térre bejáró 30Y Kul-Tour-Buszon nyílik meg, akinek "utazóközönsége" - a kiállítás megnyitásának idejére - a tárlatra jövő, s ezzel együtt a buszra felszálló érdeklődők lesznek. 

A kiállítást megnyitja Parais István igazgató, köszöntőt mond dr. Puskás Tivadar polgármester. Meglepetés zenével készül az idei Átjáró Másként nyertese, az Újvilág Utca.

Facebook esemény


Új hozzászólás