VII. Városi Gyermeknap Csepregen

Képgaléria megtekintése2014.05.25. - 01:45 | Kóbor Károly

VII. Városi Gyermeknap Csepregen

Május 23.-án játszó- és közösségi teret avattak Csepregen a gyermeknap alkalmából. A jeles eseményen köszöntőt mondott Ágh Péter országgyűlési képviselő és Vlasich Krisztián, a Városfejlesztési és Pénzügyi Bizottság és a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület elnöke, aki munkájával nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a játszó- és közösségi tér ünnepélyes átadása megtörténhessen.

A köszöntőbeszédek, a nemzeti színű szalag átvágása és a piros-fehér-zöld lufik reptetése után a gyerekek egyből birtokba is vették a gyönyörű játszóteret. Mivel ez a nap gyereknap is volt egyben, a Malomkert másik felében ezután programok sokasága következett. Először a Dr. Csepregi Horváth János KIKI Óvoda és Bölcsőde gyermekeinek tüneményes néptáncműsorát élvezhettük, majd Dr. Csepregi Horváth János KIKI Általános Iskola kötélugró csoportja tartott bemutatót Varga-Kató Anikó vezetéséve, amit egy családi sorverseny követett. Később a Galaxy és Nyitra Freetime SE Rock And Roll táncosai pörgették fel az amúgy is színvonalas produkciókat, akiknek Németh Éva tanította be a koreográfiákat.

Ezt követően Kardos Attila BUDO SE Aikido csoportjai mutatták meg látványos elemekkel, hogyan kell az önvédelmet célratörően alkalmazni, majd Barasics Edina Mosoly tánccsoportja zumba és hastánc műsorral kedveskedett a közönségnek. S hogy dalok nélkül se maradjunk ezen a fantasztikus napon, arról a Tarisznyások szívmelengető műsora gondoskodott.

A nap záróeseménye, a Holle anyó Színház előadásában bemutatott Egér a Marson című vidám című ufós mese volt, amiben szintúgy közreműködő volt a csicsergő siserehad. A nap során kísérőprogramok közül is lehetett válogatni: arcfestés Edőcs Zoltánné Andrea közreműködésével vagy csillámtetoválás a Területi Gondozási Központ Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat jóvoltából, de az ugrálóvár, élő csocsó, óriáscsúszda is nagyon népszerű volt. Távozófélben még a város fúvószenekarával futottunk össze a Nádasdy utcában, akik menetzenét fújtak kifulladásig.

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás