Bográcsfitnesz - Oladi Juniális 2014

Képgaléria megtekintése2014.06.08. - 01:00 | Nagy Zoltán

Bográcsfitnesz - Oladi Juniális 2014

Ismét nagy sikere volt Oladban a juniálisnak. Több éves hagyomány az Oladi iskola udvarán megrendezni az őszköszöntő, és juniális programokat. Ezúttal épp a nyári eseményre került sor, júniushoz méltó napos időben.

A színpadi programok egészen estig váltották egymást: Frédi bácsi bábszínháza, Zumba fitnesz Novák Vikivel, utcabál DJ Szúnyoggal, hagyományőrzők bemutatója a Bulcsu Vezér Hagyományőrző Egyesülettel. Lovaglás, íjászat, fagyi, kürtős kalács, vattacukor és sok más érdekesség és finomság várta a gyerekeket, és szüleiket e délutánon.

Természetesen a legfontosabb és legízletesebb dolog sem maradt ki, a gulyásfőző verseny, ahol a nyerő egy pörkölt lett. A kóstolgatás során egyformán kezdtek fogyni a finom ételek, és ekkor hihetetlen érdeklődés mutatkozott az egyetlen helyen készült pörkölt iránt, ami pillanatok alatt el is fogyott. Az utolsó pillanatban jómagam is kíváncsi lettem és megkóstoltam. Bátran állíthatom tényleg nagyon finom lett. Ahogy a többi bográcsban készült étel is. Hiába, igazán jó ízvilága egy szabad tűzön, bográcsban főtt ételnek van.

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás